Bombers aconsegueixen estabilitzar l'incendi forestal a Xert

Encara continuen treballant en el terreny diverses unitats de bombers forestals

Bombers aconsegueixen estabilitzar l'incendi forestal a Xert

El gran dispositiu de bombers forestals que ahir a la vesprada es va mobilitzar fins a Xert ha aconseguit estabilitzar l‘incendi forestal. El foc es va originar en la zona del Turmell i les altes temperatures i el vent –la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va establir ahir l’alerta per risc alt i risc extrem per calor– van obligar a augmentar aquest dispositiu a mesura que va avançar la vesprada.

En el dispositiu van participar cinc dotacions del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló, sis unitats de bombers forestals de GVA-Sgise, quatre coordinadors i un tècnic forestal de Bombers de la Diputació, una nodrissa articulada de 35.000 l de capacitat d’aquest mateix cos, com quatre helicòpters i tres avions AT de la Generalitat.

Segons ha actualitzat aquest mateix matí el Consorci Provincial de Bombers de Castelló, al final de la vesprada d’ahir es va aconseguir estabilitzar l’incendi, però durant aquest matí continuen treballant en ell un coordinador forestal de Bombers de la Diputació i cinc unitats de bombers forestals de GVA-Sgise.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari