16 bars de Borriana oferiran tapes, menús i esmorzars en les Jornades del Coent 2021

16 bars de Borriana oferiran tapes, menús i esmorzars en les Jornades del Coent 2021
18/11/2021 -

Les Jornades del Coent tornen a Borriana del divendres 19 de novembre al diumenge 5 de desembre, dos setmanes durant les quals fins a 16 establiments d’hostaleria i restauració de la ciutat oferiran menús, plats solts o tapes dedicats al producte insígnia de la gastronomia local.

Com han explicat tant la regidora de l’àrea, Sara Molina, com el president de l’Associació d’Hostaleria, José Gargallo, “la idea és potenciar el coent des de totes la combinacions que admet un producte tan versàtil, alhora que es dona suport al treball de les carnisseries locals amb l’ús d’un producte de quilòmetre zero”.

Després de la parada per la pandèmia de les ja tradicionals Fira del Coent, s’ha decidit reprendre l’homenatge a aquest embotit en el format de jornades, distribuïdes entre els 16 locals que s’han sumat a la iniciativa.

Cal recordar que els coents també gaudeixen de la marca de qualitat Coents de Borriana, la sol·licitud de la qual es va iniciar en 2009 i es va concedir en 2016.

Aquest embotit va començar la seua tradició a mitjan segle XIX i la seua singularitat fa que el producte siga demanat a les carnisseries locals més enllà dels límits comarcals.

Els 16 locals participants en aquestes jornades són Flamingo Cofee, Nautilus, Restaurant Nàutic, Cafeteria La Lluïsa, Pinocchio, Bombora’s Gastrobar, El Celler dels sentits, Salva Wings, Coppelia, Al Natural, San Marino, el restaurant Arenal, Ca la Rosa, Savarin, Nonna’s i Burrifornia Surf Café.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari