Més de 5.000 persones visiten l'exposició Univers Playmobil a Borriana

L’Ajuntament amplia l’horari de visita durant les festes nadalenques matí i vesprada al CMC la Mercè

Més de 5.000 persones visiten l'exposició Univers Playmobil a Borriana
28/12/2021 -

L’exposició Univers Playmobil Borriana ha rebut des de la inauguració, el passat 10 de desembre, fins avui més de 5.000 visites, segons ha indicat el regidor de Cultura, Vicent Granel, que ha recordat que estarà oberta fins al proper diumenge 5 de gener al Centre Municipal de Cultura la Mercé.

Així mateix, Granel ha destacat que el consistori ha decidit ampliar l’horari de visites durant aquestes festes, de manera que la mostra estarà oberta també de matí. D’aquesta manera, l’horari de l’exposició queda establert de matí, de 10h a 13h, i de vesprada, de 17h a 20h, excepte els dies 31, que estarà tancada de vesprada, i l’1, que estarà tancada tot el dia.

Dels més de 5.000 visitants de l’exposició, el responsable de Cultura ha precisat que al voltant de 2.500 persones van acudir a conéixer-la el primer cap de setmana. A més, ha recordat que enguany la mostra compta amb l’al·licient d’un concurs per aconseguir una peça de col·leccionista d’una nau de ‘Star Trek’, que està exposada dins d’una vitrina a l’exposició.

Per a participar en el concurs, tan sols cal visitar l’exposició de Borriana i fer-se una foto al costat dels roll-ups d’Aesclic i todotoy.es, i citar en Instagram @aesclick i @todotoy, i seguir els dos comptes, per a considerar vàlida la participació.

Amb més de 8.000 figures i més de 50.000 peces de Clicks de Playmobil, l’exposició organitzada per l’Ajuntament de Borriana amb la col·laboració de l’Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil, Aesclick, el Centre Municipal de Cultura la Mercé acull de nou l’exposició Univers Playmobil més gran en la història de la província de Castelló i una de les més grans de la Comunitat Valenciana.

La mostra compta amb nou diorames que recreen, dins de l’univers de Playmobil, meravellosos i màgics móns, amb els 9 diorames de Roma, la ciutat eterna; indis i vaquers, amb un setge al Fort; un bosc màgic, amb fades i elfs; el folklore anglés medieval a l’entorn de Robin Hood; la guerra de secessió estatunidenca; la defensa de Cartagena d’Índies; la conquesta d’un imperi; l’arribada de l’hivern, i, fins i tot, el 112 Digue’m.

Així mateix, també disposa d’un ‘photocall’ amb el Click gegant, més un betlem que es pot visitar permanentment al llarg de totes les festes, situat en la vidriera del CMC la Mercé i visible des de l’exterior, també realitzat amb figures i peces d’aquests populars joguets, confeccionat per la família Granell Blanch de Borriana i la família Vázquez Talaya de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari