Obert el termini per a la 36 edició de ‘Escola d’Estiu’ del Centre Social Antonio Pastor de Borriana

El període d’inscripció romandrà obert fins al 26 de maig

Obert el termini per a la 36 edició de ‘Escola d’Estiu’ del Centre Social Antonio Pastor de Borriana
16/04/2022 -

L’Ajuntament ha obert el termini per a inscriure’s en la XXXVI Escola d’Estiu que organitza el Centre Social Antonio Pastor per a aquest estiu, amb activitats lúdiques i manuals, tallers, eixides i excursions. Una proposada socioeducativa en què es pot triar la possibilitat de quinzenal o mensual i de menjador.

Enguany, l’Escola d’Estiu té prevista una capacitat de matrícula de 350 places per a menors entre 3 i 14 anys, i de 25 places per a adolescents entre 14 i 16, i s’organitzarà atenent la normativa sanitària vigent en el moment de la celebració.

Per a aquest estiu el centre social municipal ha preparat 15 tallers de jocs i de manualitats amb diferents materials, en classes que s’organitzaran per edats i per grups d’alumnes que ja es coneguen per ser d’un mateix col·legi, per a no trencar la seua unitat de convivència.

Les activitats s’allargaran durant tot el mes de juliol i s’organitzaran en dos quinzenes: del 4 al 15 i del 18 al 29 de juliol. A més, les famílies podran inscriure els xiquets i les xiquetes en un d’aquests períodes o en els dos, si així ho desitgen. També tenen l’opció de menjador.

Com cada any, també s’organitzarà amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació un campament centrat en activitats esportives, que serà del 31 de juliol al 7 agost i estarà destinat a xiquets i xiquetes majors de 8 anys.

L’Ajuntament planteja l’Escola d’Estiu com una ferramenta de respir familiar, per a afavorir la conciliació laboral i familiar, i per a l’ocupació del temps lliure d’una forma inclusiva.

Raó per la qual, en la baremació, s’hi atorguen punts per a optar a una plaça en situacions com ara que els dos progenitors es troben treballant, per a les famílies nombroses i les monoparentals o les que compten amb pocs ingressos econòmics.

Les inscripcions ja es poden realitzar en el mateix centre i el termini de sol·licitud estarà obert fins al pròxim 26 de maig, amb cita prèvia telefònica a través del 964512525

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari