Borriana aposta per un Nadal amb activitats segures i entretingudes per a les famílies

El departament de Joventut de l’Ajuntament organitza diverses activitats entre el 23 de desembre i el 2 de gener amb aforaments limitats i adaptades a les mesures sanitàries vigents

Borriana aposta per un Nadal amb activitats segures i entretingudes per a les famílies
04/12/2020 -

L’agenda d’activitats per a les famílies que ofereix l’Ajuntament de Borriana per a les festes nadalenques, a través de la Regidoria de Joventut que dirigeix Lluïsa Monferrer, inclou enguany una Escoleta de Nadal, espectacles infantils, màgia i un taller online. Una programació municipal que s’uneix a les propostes culturals i de l’àrea de comerç impulsades pel consistori i com a bestreta a les previstes per a la benvinguda als Reis Mags.

Com a bestreta nadalenca i de la mà de Music Is The Answer i l’Ajuntament de Borriana, arriba el dissabte 19 de desembre al Teatre Payà ‘Rock en família Christmas Party’. Una experiència musical per a les famílies més rockeres, un pla pla perfecte amb una festa molt especial on els xiquets i les xiquetes poden gaudir descobrint la història, les anècdotes i les cançons més populars d’AC/DC i QUEEN, dos de les millors bandes de la història del rock.

Coincidint amb les vacances escolars, del 23 de desembre al 2 de gener s’estendran les activitats per a les famílies de Borriana, amb aforaments limitats i adaptades a les mesures sanitàries vigents, preparades per Joventut. Així, el dimecres 23 de desembre es podrà gaudir de l’espectacle gratuït de màgia Nada en las manos d’Ivan Arribas, a les 18h, en el CMC la Mercè, fins a completar l’aforament permès per les autoritats sanitàries. A causa de la situació sanitària actual, cal registrar-se i arreplegar les invitacions en el Casal Jove, del 14 al 22 de desembre en horari de 9h a14h.

En aquest espectacle d’il·lusionisme, pensat i concebut per a passar-ho bé tota la família, Ivan Arribas proposa sentir la sorpresa davant l’inexplicable. Les rialles, la màgia, el misteri i la participació són la clau d’aquest espectacle que no deixarà indiferent a ningú amb els sorprenents jocs de màgia que discorren al llarg d’una cuidada posada en escena.

Per a facilitar la conciliació de la vida familiar, l’Ajuntament també ha organitzat l’Escoleta de Nadal del 28 al 31 de desembre al Casal Jove, per a xiquets i xiquetes de 4 a 11 anys en horari de 9h a 14h, amb possibilitat d’entrar a les 8h. Les places són limitades per motius de seguretat sanitària a 20 xiquets i xiquetes, i estan subjectes a taxes. Les inscripcions es formalitzaran els dies 21, 22 i 23 de desembre de 9h a 14h al Casal Jove.

Del 28 al 31 de desembre de 10h a 13h, els xiquets i xiquetes de Borriana amb edats a partir de 12 anys podran participar en un taller online en què, amb el nom Crea la teua presentació de diapositives, per ROBOTIX, podran aprendre a crear les seues pròpies presentacions de diapositives amb diverses ferramentes gratuïtes online, com ara Presentacions de Google i Prezi. També s’explicaran i mostraran pautes per a millorar la manera de realitzar una exposició oral.

Aquest taller té places limitades i està subjecte a taxa i, en ell, cada alumne es connectarà a les classes amb el seu ordinador des del seu domicili a través videoclasse. Les presentacions de diapositives són un recurs molt utilitzat en els instituts perquè l’alumnat explique els seus treballs.

Paral·lelament, el dimarts 29 de desembre, el consistori ha previst una vesprada entretinguda per a tota la família per a gaudir del Nadal i passar-s’ho molt bé, amb un espectacle musical infantil gratuït, fins a completar l’aforament permès per les autoritats sanitàries, en el CMC la Mercè a les 18h. Amb el títol Christmas Xou, de Monitors.es, és una atracció musical en què 4 actors i actrius interpretaran les cançons nadalenques i infantils més conegudes. Al mateix temps apareixeran els personatges infantils amb vestits nadalencs que van acompanyaran els intèrprets.

Les vacances escolars es completaran el dissabte 2 de gener amb un espectacle gratuït al CMC la Mercè, fins a completar l’aforament, dirigit a les famílies. Així, El Capitan Sparragow i l’illa del Nadal, de Monitores.es, es podrà vore a les 18h, en aquest espectacle els actors i les actrius interpretaran uns pirates que guiats pel seu capità van a la busca l’Illa del Nadal per a arrabassar el seu tresor més preuat: la il·lusió dels xiquets i les xiquetes. Aquest tresor es guarda en un cofre màgic que, a poc a poc, el públic descobrirà a qui pertany. Una vesprada entretinguda per a tota la família en què gaudir del nadal i passar-s’ho d’allò més bé.

L’agenda d’activitats de Nadal es completa amb la programació cultural específica i amb la programada des de l’àrea de Comerç, amb animació pels carrers per al públic infantil i familiar. A més, es tancarà amb les activitats que s’estan preparant per a l’arribada dels Reis Mags d’Orient i que es faran des del dia 3 fins al 6 de gener.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari