Àmplia participació de mascotes en la cercavila en honor a Sant Antoni a Borriana malgrat el mal temps

L’Ajuntament ha reduït les activitats de la jornada festiva com a mesura preventiva

Àmplia participació de mascotes en la cercavila en honor a Sant Antoni a Borriana malgrat el mal temps
23/01/2022 -

Borriana ha représ avui, després d’un any de suspensió per la pandèmia, la tradicional celebració de la festa de Sant Antoni, tot i que ha reduït les activitats, que s’han celebrat únicament de matí i en espais amplis, majoritàriament en la zona marítima.

La jornada festiva amb la tradicional cercavila de mascotes realitzada pel Port, per a garantir una major seguretat i poder realitzar un major control de l’aforament, ha comptat, malgrat les inclemències del temps i la fina pluja, amb la participació de més d’una trentena de cavalls, i encara que en menys proporció que altres anys, amb bastants persones amb els seus animals de companyia que han desafiat al fred.

També aquest matí al Port, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, i la Reina Fallera Infantil de Borriana, Ana Giménez, han participat després de la missa i la cercavila de mascotes en el repartiment dels rotllos de Sant Antoni per a totes les persones que han volgut rebre per a les seues mascotes la protecció del sant amb l’aigua beneïda.

L’itinerari d’enguany de la desfilada de mascotes ha sigut per l’Av. Mediterrània, Av. Jaime Chicharro, carrer de Migjorn, carrer Juan Sebastián Elkano, carrer Illes Columbretes, Av. Jaime Chicharro i Av. Mediterrània, per a acabar a l’església del Port. En l’esplanada d’enfront de l’església s’ha procedit a la benedicció dels animals i al repartiment dels rotllos de Sant Antoni.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari