Arrancada la bandera LGTBI del Mercat Municipal de Borriana en un acte vandàlic

L’executiu municipal condemna “activament qualsevol acte d’intolerància cap als elements que representen un símbol per a la comunitat LGTBI+”

Arrancada la bandera LGTBI del Mercat Municipal de Borriana en un acte vandàlic
30/06/2021 -

L’Ajuntament de Borriana ha condemnat l’acte de vandalisme contra una bandera arc iris que ha sigut arrancada i que fins ahir a la nit figurava en la façana de l’edifici del Mercat Municipal amb motiu de les activitats de commemoració de l’Orgull LGTBI 2021 en el municipi.

Des de l’executiu municipal condemnen “activament qualsevol acte d’intolerància cap als elements que representen un símbol per a la comunitat LGTBI+” i recorden que aquestes agressions són considerades “delictes d’odi”.

L’equip de govern també ha agraït l’avís realitzat pel veïnat sobre els fets, i ha lamentat aquest tipus d’atacs “intolerables i inadmissibles dins de la nostra societat diversa”, perquè “són homòfobs i d’odi cap al col·lectiu LGTBI+”. El govern local ha posat en coneixement de la Policia Local els fets, atés que existeix un compromís actiu de les administracions públiques en l’erradicació d’aquest tipus d’agressions.

Per al consistori, aquest tipus d’actes “ens demostren que encara queda molt per fer i encara hi ha molt de camí per recórrer, i l’educació és la via per a la normalització”. Segons han indicat, avui mateix tornaran a col·locar la bandera arc iris al lloc on estava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari