Així serà la programació nadalenca de Borriana

La companyia local Bambolina Teatre estrenarà l’obra Los cuerpos desnudos el divendres 3 de desembre al Payà

Així serà la programació nadalenca de Borriana
28/11/2021 -

La cultura torna a estar present durant les dates nadalenques i, enguany, amb una programació més completa que mai. La música de la Jove Orquestra de la Generalitat, la dansa del Ballet de Moscou, el teatre de Bambolina Teatre i l’exposició de Playmobil Universal seran els plats forts d’una programació que completaran les agrupacions musicals locals durant tot el mes de desembre.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat “el nivell de programació perquè puguen xalar les persones de totes les edats en unes dates tan assenyalades com les nadalenques, amb música, dansa, teatre i els tan esperats Playmobil”.

Enguany, a més, se n’afig als concerts un d’especial, ja que la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana torna a visitar el Teatre Payà. En aquest cas, com a primer acte de l’any 2022.

La programació arranca aquest divendres 3 de desembre amb l’obra de la companyia de teatre local Bambolina Teatre Los cuerpos desnudos, una oportunitat per a poder gaudir de teatre de qualitat i, a més, realitzat per una companyia de Borriana. El mateix dia de vesprada, a les 18 h, la Mercè acollirà al contacontes Felip Kervarek, que oferirà una funció per als més xicotets amb l’espectacle Cada racó té el seu conte.

El diumenge 5 de desembre, Borriana es convertirà en la capital del joc de cartes La Fallera Calavera, ja que acollirà de matí un torneig a la CMC la Mercè i, de vesprada, la representació de l’obra de teatre que porta el mateix nom. Una oportunitat per a viure un dia complet d’un dels jocs de cartes valencians més coneguts, en el qual apareix la carta del Coent de Borriana.

El divendres 10 de desembre serà el moment esperat de la inauguració de l’exposició Playmobil Universal, que tanta expectació va aconseguir en la primera edició, i ara arriben per a superar els mons que van construir.

L’endemà, dissabte 11, desembarca en la capital de la Plana Baixa el Ballet de Moscou amb El llac dels Cignes, una oportunitat única per a veure un espectacle de primer nivell a Borriana i al Teatre Payà. Una setmana després, el dijous 16 de desembre a les 20 h al Teatre Payà tindrem a la Banda de la Universitat Jaume I, amb el concert titulat

La banda és un musical que tindrà caràcter benèfic a favor de Creu Roja Borriana.
El divendres dia 17 a les 18 h s’inaugurarà el tradicional Betlem de Sant Blai a l’ermita del patró i el Betlem de Playmobil a la CMC Mercè a les 19 h, complementant l’exposició Univers Playmobil.

El mateix dia 17 a les 21 h al Teatre Payà tindrà lloc la Zambomba flamenca de La mar de flamenca. Un espectacle que obrirà Nadal al Teatre Payà i que va tindre molta acceptació en la primera edició.

Concerts d’agrupacions locals

A partir d’aquest cap de setmana les agrupacions locals seran les protagonistes. El dissabte dia 18 a les 19 h al Teatre Payà serà el torn de l’Orquestra Jove i la Simfònica de l’Agrupació Filharmònica Borrianenca, sota la direcció de Pedro Gilabert i Victor Yusà, respectivament.
El diumenge dia 19 a les 12 h, el Cor Carnevale, dirigit per José Ramón Calpe, oferirà el seu concert de Nadal a l’església de la Mercè i, el mateix dia, a les 19 h al Teatre Payà, la Banda Simfònica de l’Agrupació Filharmònica Borrianenca oferirà el seu tradicional concert nadalenc sota la direcció de Norma Comes Vidal.

Com és habitual el 26 de desembre, la Coral Borrianenca oferirà el seu concert. Amb el programa titulat Les llums de Nadal, serà el XXXVIII concert de Nadal de la veterana formació coral borrianenca, que estarà dirigida per Jordi Ràfols Duch.
Per a tancar l’any, el dijous 30 de desembre a les 19.30 h serà el torn de la Banda Jove de l’Agrupació Filharmònica Borrianenca, dirigida per Norma Comes Vidal.

L’any 2022 s’obrirà musicalment el 4 de gener al Teatre Payà amb el concert de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana que torna a visitar el nostre teatre. En aquest cas, la prestigiosa formació orquestral interpretarà La tempesta de Txaikovski i la Simfonia número 7 de Dvořák sota la direcció de Pablo Rus Broseta.

Totes les entrades per als espectacles que no són gratuïts es poden aconseguir en <www.entradesborriana.com> i en Buraudio (l’Escorredor, 58) el dimarts de 10 h a 13 h i dimecres i dijous de 17 h a 19 h. Com és habitual, els concerts de les agrupacions locals seran gratuïts fins a completar l’aforament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari