Safont participa en l'Aula de Turisme 2019 de Turisme Comunitat Valenciana

S’han abordat les eines bàsiques de governança col·laborativa amb Turisme Comunitat Valenciana per a la gestió turística municipal

Safont participa en l'Aula de Turisme 2019 de Turisme Comunitat Valenciana
29/10/2019 -

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, i la regidora de Turisme, Sara Molina, han participat avui a Castelló en l‘Aula de Turisme 2019 de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), en la qual s’han estudiat les eines bàsiques de governança col·laborativa amb Turisme Comunitat Valenciana per a la gestió turística municipal.

Segons ha explicat Safont en acabar la sessió de treball conjunta, s’han abordat diversos assumptes per a conéixer les claus turístiques fonamentals que estableix la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat i les activitats referents a l’impuls de la qualificació turística en els municipis de la Comunitat Valenciana.

L’alcaldessa de Borriana ha explicat que en aquesta Aula s’han analitzat les eines per a la Comunicació i Promoció de la destinació turística, amb l’objectiu de “reforçar el posicionament del municipi a través d’una estratègia de comunicació i promoció eficient del nostre municipi”.

Així mateix, s’ha aprofundit en la qualificació i la renovació del producte turístic, amb l’objectiu de millorar la gestió dels serveis, així com d’incrementar la professionalitat, capacitació i reciclatge dels treballadors.

En aquesta línia, s’han abordat diferents aspectes sobre l’avaluació i la planificació per a l’aprofitament del potencial turístic de la destinació. I també la cooperació amb altres òrgans per a la coordinació de la política turística, comptant amb l’estructura municipalista de la FVMP i del Patronat Provincial de Turisme.

Les Aules de Turisme van dirigides a alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores de Turisme, i de Promoció Econòmica dels Ajuntaments, Mancomunitats i Entitats Locals Menors.

Aquesta iniciativa és una activitat contemplada en el conveni de col·laboració 2019 subscrit entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), per a l’impuls a la qualificació turística en els municipis de la Comunitat Valenciana

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari