L’Autocine de Borriana s’acomiada amb el film "El mejor verano de mi vida"

L’Autocine de Borriana s’acomiada amb el film "El mejor verano de mi vida"
18/08/2020 -

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Borriana tancarà aquest cap de setmana les portes de l’autocine d’estiu, que ha oferit gratuïtament pel·lícules d’èxit cada diumenge durant els mesos de juliol i agost a l’Arenal de Borriana, amb una resposta massiva per part del públic que ha acollit la iniciativa de forma molt positiva.

Segons ha explicat Sara Molina, regidora de Turisme, “ha estat una activitat de molt d’èxit que ha aconseguit completar l’aforament màxim cada diumenge de juliol i agost en aquest estiu tan diferent. Tot i les condicions i restriccions sanitàries de la Covid-19, estic contenta d’aquesta gran acollida en l’àmbit turístic, ja que ha resultat una activitat segura i diferent en tot moment”.

El pròxim 23 d’agost, conclourà aquesta activitat a l’aire lliure amb la projecció de la pel·lícula “El mejor verano de mi vida” (2018), una comèdia espanyola que explica la història de Curro, un fantasiós venedor de robots de cuina que somia amb un treball en el món financer. En plena crisi de parella, i amb deutes importants, Curro promet al seu fill Nico, de nou anys, que si trau tot excel·lents, el portarà a unes vacances d’estiu inoblidables. El xiquet ho aconsegueix i pare i fill mamprenen un viatge que els portarà a conéixer gent i viure situacions que mai hagueren imaginat.

Com cada diumenge, a partir de les 21 hores, coincidint amb l’obertura de les portes del recinte, s’iniciaran les projeccions de reportatges i documentals, mentrestant, les persones assistents podran sopar i gaudir a l’aire lliure fins a l’inici de la projecció de la pel·lícula setmanal a les 22.30 hores. El recinte compta amb una capacitat d’aproximadament 90 cotxes, que hauran de mantenir les distàncies i respectar les normes de seguretat establertes.

Per poder accedir al recinte s’haurà de reservar la plaça a l’Oficina de Turisme de l’Arenal de 10 h a 14 h i de 17 h a 20 h, situada a l’Av. Mediterrània, 35, al Port de Borriana, o cridant al telèfon 964 58 70 78.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari