L'Ajuntament de Borriana reparteix 3.000 euros en el segon sorteig de la campanya “A Borriana, Nadal i Reis tenen premi”

Els tres guanyadors del sorteig van fer efectiu el seu premi anant ahir de vesprada de compres per la ciutat

L'Ajuntament de Borriana reparteix 3.000 euros en el segon sorteig de la campanya “A Borriana, Nadal i Reis tenen premi”
20/01/2022 -

Ahir de vesprada, les tres persones guanyadores dels 3.000 euros del segon sorteig de la campanya “A Borriana, Nadal i Reis tenen premi”, que es va realitzar el passat 10 de gener promogut per l’Ajuntament de Borriana, van fer efectius els seus premis i van anar de compres per molts comerços de la ciutat, acompanyats dels representants municipals.

Les persones agraciades en el sorteig, Juana Monfort Soler, Carlos Francisco Ferreres Baptista i M. Pilar Martí Lapiedra, van ser rebudes a la casa consistorial per les regidores de Comerç, Sara Molina, i d’Hisenda, Cristina Rius, que els van donar l’enhorabona.

Immediatament, tots junts es van traslladar als comerços perquè cadascuna de les persones premiades gastara els 1.000 euros en compres en almenys cinc establiments del municipi amb un consum mínim per local de 50 euros.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya promocional que, sota el lema “A Borriana, Nadal i Reis tenen premi”, desenvolupa l’Ajuntament durant les festes nadalenques, dins del Pla de Dinamització dissenyat pel consistori “Borriana es mou a Nadal”, amb la col·laboració de la Federació del Comerç local per a promocionar els comerços a la menuda amb establiment obert al públic situats a la ciutat.

D’aquesta manera, l’Ajuntament ha repartit durant aquest Nadal un total 6.000 euros en sis premis de 1.000 euros, mitjançant dos sortejos, per als qui han realitzat les seues compres en el comerç local de Borriana entre el 10 de desembre i el 5 de gener de 2022, tots dos inclosos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari