L'exposició 'Univers Playmobil' de Borriana rep prop de 35.000 visites

La mostra encara pot ser visitada en el Centre Municipal de Cultura la Mercè fins al 5 de gener de 2020

L'exposició 'Univers Playmobil' de Borriana rep prop de 35.000 visites
30/12/2019 -

L’exposició ‘Univers Playmobil Borriana’ ha rebut des de la seua inauguració, el passat 24 d’octubre, fins avui prop de 35.000 visites, segons ha indicat el regidor de Cultura, Vicent Granel, que ha aprofitat per a recordar que estarà oberta fins al diumenge 5 de gener en el Centre Municipal de Cultura la Mercè.

És la primera vegada que la província de Castelló acull una mostra de l’Associació Espanyola de col·leccionistes de Playmobil «Aesclick», entitat que reuneix col·leccionistes i aficionats d’aquests reconeguts i populars joguets.

La sala d’exposicions del CMC la Mercè recrea, dins del meravellós món Playmobil, meravellosos espais màgics de pirates i monstres, pallassos, fades i elfs, científics, indis i vaquers, cavallers medievals, esportistes i, fins i tot, la platja de l’Arenal.

Un total de 8 diorames, més de 20.000 peces i 2.000 figures han convertit Univers Playmobil Borriana en una de les exposicions més grans que s’han celebrat a la Comunitat Valenciana.

Cal recordar que durant l’exposició, les persones visitants poden participar en el concurs ‘click amagat’, on s’han de trobar unes figures ocultes dins dels diorames i entre les persones encertants es farà un sorteig de cinc caixes de Playmobil, que tindrà lloc el 5 de gener a les 12 hores en el mateix lloc on se celebra la mostra.

L’exposició s’ha complementat amb altres activitats paral·leles, com ara, un mercat de col·leccionisme que es va celebrar els dies 22, 23 i 24 de novembre, i per Nadal amb un Betlem, també de les entranyables figures, en el CMC la Mercé.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari