Borriana acollirà en 2021 una edició dels Plans de Reestructuració Empresarial que organitza la Cambra de Comerç

Borriana acollirà en 2021 una edició dels Plans de Reestructuració Empresarial que organitza la Cambra de Comerç
16/02/2021 -

Borriana acollirà en 2021 una de les tres edicions dels Plans de Reestructuració Empresarial que programa cada any la Cambra de Comerç de Castelló per a impulsar el teixit empresarial de la província, segons ha anunciat la regidora de Polítiques Actives d’Ocupació, Esther Meneu, després de la renovació del conveni entre l’Ajuntament i la Cambra.

Amb aquest programa que té una duració setmanal, ha explicat, es tracta d’ajudar que les empreses puguen impulsar la seua adaptació a les noves necessitats operatives. Per a la qual cosa, els plans posen a la disposició de les empreses: tècniques, ferramentes i coneixements clau per a realitzar el procés de reestructuració i implementar els canvis necessaris perquè continuen sent competitives en el seu model de negoci.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la renovació del conveni de col·laboració anual que han subscrit l’edil Esther Meneu i la representant de la Cambra de Comerç a Borriana Mari Carmen Montesinos, per a mantindre l’Antena Local de la Cambra a Borriana, que presta serveis en matèria d’ocupació, empresarial i d’assessorament.

Així mateix, Meneu i Montesinos han mantingut una reunió de treball, en què també han participat el gerent de la Cambra de Comerç de Castelló, Javier Valls, i l’agent d’ocupació local de l’Ajuntament de Borriana, José María Palomar, en la qual han tractat entre altres qüestions aspectes relacionats amb la programació i mitjans necessaris per a l’edició de la iniciativa Plans de Reestructuració Empresarial, que tindrà lloc a la ciutat de Borriana.

Pròximament, donaran a conèixer la ubicació, així com les dates definitives del programa, que es desenvolupa durant 7 setmanes a raó de dos sessions setmanals, en les quals, segons les previsions del consistori i de la Cambra de Comerç, s’espera que participen una vintena d’empreses.

Renovació de l’Antena Local de la Cambra

Cal recordar que en l’Antena Local de la Cambra a Borriana, fruit de la col·laboració d’ambdós institucions, es presten serveis de proximitat per al municipi, tant de forma presencial com online, en matèria d’ocupació a través de la seua agència de col·locació, de suport al teixit empresarial, d’assessorament comercial, de creació d’empreses o d’assessorament permanent.

Així, el funcionament d’aquesta Antena Cameral a Borriana ha permès l’arribada a la ciutat de diversos projectes i iniciatives empresarials, d’ocupació i formació. Les oficines de l’Antena Cameral es troba en la primera planta de l’edifici de l’antiga Cambra Agrària, al carrer de la Comunitat de Regants, 5 i l’horari d’atenció és el dimarts i el dimecres de 8h a 14h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari