Borriana acull la nova campanya d'ajudes d'economia social

Borriana acull la nova campanya d'ajudes d'economia social
05/02/2020 -

La Direcció General d’Emprenedors i Cooperativisme convoca una nova campanya de difusió d’ajudes per a empreses d’economia social convocades per a aquest any 2020 d’acord amb la nova ordre 11/2019, del 2 de desembre (DOGV núm. 8692, de 5 de desembre), de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s’estableixen les bases reguladores de determinades ajudes per al foment de les empreses cooperatives, les societats laborals i les empreses d’inserció a la Comunitat Valenciana.

Està previst realitzar diferents sessions informatives per a les empreses del sector, així com per a les assessories i prescriptors empresarials vinculats o interessats en l’economia social. L’Ajuntament de Borriana dona suport a la campanya de difusió d’ajudes per a les empreses i realitzarà una sessió informativa el 13 de febrer a les 17 hores a l’Edifici del Casal Jove de Borriana (C/ Albert Einstein, 2).

La sessió comptarà amb la presència de personal tècnic especialista en la gestió de les referides ajudes, amb l’objectiu d’orientar els assistents sobre les diferents subvencions convocades i contestar tots els dubtes tècnics i pràctics que es puguen plantejar sobre la matèria.

Els interessats hauran de confirmar l’assistència cridant al telèfon 963869125 o mitjançant el correu electrònic emprendedores@gva.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari