L'Ajuntament de Borriana condiciona una parcel·la municipal com a aparcament en el barri la Bosca

La superfície habilitada té una capacitat per a uns 25 vehicles

L'Ajuntament de Borriana condiciona una parcel·la municipal com a aparcament en el barri la Bosca
30/11/2020 -

El regidor de Serveis Públics de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Aparisi, ha anunciat que el consistori ha condicionat una parcel·la municipal d’aproximadament 600 m² al costat del carrer Thomas Alva Edison, darrere del col·legi Roca i Alcaide, com a aparcament en el barri la Bosca, per un import que s’eleva a 4.719 euros.

Segons ha explicat Aparisi, la superfície habilitada en el solar té una capacitat d’uns 25 vehicles i, amb això, el consistori preveu “compensar la línia d’aparcament que s’ha eliminat als carrers la Bosca i Miquel Àngel, en les obres recents del bulevard de la Bosca”.

En els treballs de l’aparcament realitzats per la mercantil Excavacions Álvaro Rodríguez, ha explicat el responsable municipal, s’ha realitzat la retirada de 20 cm de terra vegetal existent, i s’ha col·locat una capa d’una grossària similar de saorra artificial procedent del reciclatge del material obtingut durant les obres realitzades recentment al carrer la Bosca.

Sobre aquest tema, Aparisi ha mostrat la seua satisfacció perquè des del govern municipal “vam prometre crear zona d’aparcament en el barri i anem complint-ho” i, ha afegit, “continuem treballant atenent reivindicacions del veïnat dels diferents barris de la ciutat, renovant aigua potable, clavegueram, voreres, etc., perquè les coses xicotetes facen una ciutat gran, tot i que encara queda molt per fer”.

El regidor ha recordat que fa un parell de mesos, van finalitzar les obres de regeneració dels carrers del barri la Bosca, el nou mobiliari urbà i els senyals de trànsit amb una inversió de prop de 700.000 euros cofinançada en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu de Creixement Sostenible 2014-2020.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament ha creat un bulevard amb àmplies voreres, i s’han renovat les xarxes d’aigua potable, clavegueram i telefonia, i s’han substituït els fanals i el mobiliari urbà de la zona, amb l’objectiu de “afavorir la inclusió social i la regeneració urbana”, ha precisat Vicent Aparisi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari