Borriana i Almassora comptaran amb bus propi a l'UJI a partir de març

L’1 de març s’inicia el nou contracte del bus mancomunat a la Universitat dels ajuntaments de Borriana i Almassora

Borriana i Almassora comptaran amb bus propi a l'UJI a partir de març
13/02/2020 -

El pròxim 1 de març s’iniciarà el nou contracte amb l’empresa Hicid del servei de Bus a l’UJI xifrat en 33.762 euros, i que inclou com a novetats que la segona eixida de dilluns a dijous es desdoblarà i comptarà amb un bus per a Borriana i un altre per a Almassora.

Així, el de Borriana eixirà del port a les 8.05h, per a donar servei a l’alumnat resident en la zona marítima, i realitzarà totes les parades de Borriana fins a l’UJI sense passar per Almassora, mentre que l’alumnat d’Almassora tindran el seu propi bus en aqueix mateix horari. El bus amb parada al port, per a tornar de l’UJI a Borriana, eixirà a les 15.10h.

El tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, ha valorat que el nou servei de bus “donarà més facilitats als estudiants de Borriana, ja que d’una banda solucionem la demanda de l’alumnat de la zona marítima i, per una altra, posem una connexió directa fins a l’UJI en l’hora punta dels estudiants”.

Segons ha explicat Granel, “iniciem un servei que s’ha demostrat necessari per als estudiants de la nostra ciutat, i esperem que la Generalitat complisca la seua promesa d’implantar un transport directe a l’UJI i prompte es puga licitar un nou servei de Borriana a la Universitat Jaume I amb més parades i horaris”.

El contracte que comença el pròxim mes de març, s’estendrà durant aquest curs escolar amb opció a prorrogar-lo un any més, i serà sufragat pel consistori de Borriana amb 21.762 euros i per Almassora amb 12.000 euros amb el terç restant.

A l’anada, les parades de Borriana estaran situades al Port, en l’avinguda Jaime Chicharro enfront del Consum, enfront de l’IES Llombai i en la parada del riu. A Almassora, el bus es detindrà a l’anada en l’avinguda Castelló, enfront del col·legi públic Errant Vilar i al carrer Boqueres.

El bus eixirà de Borriana a les 6.50h, 8.05h i 14h, i passarà per Almassora a les 7.10h, 8.30h i 14.20h, i el trajecte fins a l’UJI durarà uns 40 minuts. Hi haurà un autobús directe a l’UJI des del Port de Borriana que eixirà a les 8.05h i un altre directe des d’Almassora a les 8.30h.

Horaris del BUS
Eixides de dilluns a dijous
BORRIANA-UJI
6.50h avinguda Chicharro, enfront del Consum
8.05h des del Port
14h avinguda Chicharro, enfront del Consum
UJI-BORRIANA
13.15h
15.10h (arriba fins al Port)
19.40h
21.15h
Eixides divendres
BORRIANA-UJI
6.50h avinguda Chicharro, enfront del Consum
8.10h avinguda Chicharro, enfront del Consum
14h avinguda Chicharro, enfront del Consum
UJI-BORRIANA
13.15h
15.10h
19.40h
21.15h

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari