Borriana convoca les ajudes per a activitats extraescolars del curs 2020-2021

Borriana convoca les ajudes per a activitats extraescolars del curs 2020-2021
30/04/2021 -

L’Ajuntament ha convocat les ajudes per a finançar activitats extraescolars i complementàries realitzades durant el curs escolar 2020-2021 per les associacions de mares i pares (AMPA) de l’alumnat dels centres educatius públics d’Educació Infantil, Primària i Secundària.

En la web municipal s’han publicat les bases reguladores de les subvencions. El procediment de concessió es tramitarà en règim de concurrència competitiva, amb la comparació de les sol·licituds presentades.

L’Ajuntament destinarà un import total de 10.000 euros per a finançar les activitats extraescolars. Per a rebre les ajudes, les activitats de les AMPA hauran d’estar destinades a la totalitat de la comunitat educativa o a algun dels col·lectius que la integren, i el seu objectiu haurà d’entendre’s en benefici del funcionament del centre, el desenvolupament d’habilitats de l’alumnat, el procés d’aprenentatge o el foment de l’associacionisme.

Les sol·licituds es presentaran en el registre electrònic de l’Ajuntament de Borriana, i caldrà usar el tràmit electrònic adequat, Ajudes AMPA curs 2020/2021. A més, s’hauran d’adjuntar els models normalitzats establits a aquest efecte i que figuren en la convocatòria d’aquestes bases com a annexos en la web municipal.

El termini per a presentar les sol·licituds s’obri avui 30 d’abril i finalitzarà el 14 de maig. La informació i els models de sol·licitud es troben en el tauler d’anuncis de la seu electrònica de la pàgina web municipal www.burriana.es, en https://burriana.sedelectronica.es/board/975b37c8-f59b-11de-b600-00237da12c6a/

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari