Borriana celebra Halloween amb activitats d'animació per a dinamitzar el comerç local aquest cap de setmana

Borriana celebra Halloween amb activitats d'animació per a dinamitzar el comerç local aquest cap de setmana
28/10/2021 -

L’Ajuntament de Borriana, en col·laboració amb la Federació de Comerç, ha organitzat per al proper cap de setmana, el divendres 29 i el dissabte 30, unes jornades de dinamització comercial al voltant de la festa de Halloween.

La regidora de l’àrea, Sara Molina, ha explicat que es tracta ”d’una bona iniciativa per a dotar d’activitat els carrers de Borriana i donar vida a l’espai públic per a augmentar el moviment i el consum en els comerços de la ciutat”.

L’escenari itinerant estarà decorat amb esquelets, calaveres i carabasses i servirà de fons per a fotos, mentrestant, 10 actors representaran activitats d’animació que irrompran als carrers adjacents a les ubicacions on s’instal·le el castell terrorífic, i aniran entre el públic fent micro xous, repartint caramels i informació sobre els comerços.

Les jornades d’Halloween es realitzaran el divendres 29 d’octubre de 17h a 20h i el dissabte 30 de 10.30h a 13.30h i de 17h a 20h, i recorrerà els diferents espais comercials de la ciutat amb un escenari itinerant.

De manera que l’espectacle passarà el divendres per la plaça de les Monges a les 17 hores, per la plaça Rafel Martí de Viciana (de les Gallines) a les 18.10 hores i per la de la Mercé al voltant de les 19 hores.

Dissabte a les 10.30 hores començarà el dia amb els monstres passejant pels carrers de Borriana, que arribaran a les 11.20 hores a la plaça de la Mitja Lluna, en l’encreuament de carrers Assumpta González amb Maestrat, seguirà pel Parc de Calatrava a les 12.30 hores, s’instal·larà en el Pla a les 17.15 hores i completarà la jornada a la plaça 9 d’Octubre a partir de les 19 hores.

L’empresa encarregada de realitzar les activitats serà Animació Monitors, una companyia local d’esdeveniments per a xiquets i espectacles d’animació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari