Borriana celebra el Nadal amb la Festa de la Llum al barri de la Bosca

Borriana celebra el Nadal amb la Festa de la Llum al barri de la Bosca
22/12/2021 -

La Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás i l’Ajuntament de Borriana s’han unit per a organitzar la Festa de la Llum en la plaça la Bosca i celebrar d’aquesta manera una trobada nadalenca per a l’arribada del Nadal al barri de la Bosca. Una activitat que ha comptat, a més, amb la col·laboració d’altres entitats municipals d’acció en la zona.

En la festa van participar més de tres-centes persones, i va comptar amb la presència de la regidora d’Inclusió, Maria Romero, i altres representants municipals.

Els assistents van poder xalar ahir de vesprada d’una sèrie d’activitats infantils gratuïtes i obertes a la població per a les quals han col·laborat l’Agrupament Escolta Borriana i el Centre Juvenil Porta Oberta. També es va organitzar una xocolatada popular patrocinada per l’Ajuntament i, posteriorment, un bingo amb el sorteig de regals en què van col·laborar tant el Club de Futbol Sala com diferents comerços del barri.

En la decoració de l’espai també han participat la falla Barri la Bosca així com la Federació de Comerç de Borriana, que ha aportat elements decoratius, i la mateixa entitat FISAT, que a més s’ha encarregat de citar un patge reial per a arreplegar les cartes d’aquelles xiquetes i xiquets que han volgut donar-li-les.

Aquesta trobada nadalenca, segons ha afirmat Maria Romero, suposa “materialitzar una de les accions incloses en el Pla d’Acció de Regeneració del barri de la Bosca amb el suport a iniciatives socials per a promoure la convivència i la inclusió. La prova fefaent de la voluntat del veïnat de col·laborar en la millora col·lectiva del barri és la participació en aquesta festa que ha dirigit FISAT magistralment i que segur que podrem mantenir per a consolidar aquesta iniciativa i moltes altres”.

Des de l’Ajuntament no s’ha dubtat a fer costat a la iniciativa plantejada per FISAT per a portar endavant aquesta trobada nadalenca. Així, l’entitat social amb una forta presència quant a projectes socials en el municipi i que compta amb el pis Don Bosco en el mateix barri, ha coordinat una trobada en què ha implicat diferents agents socials buscant la col·laboració entre tots ells per a crear un moment d’intercanvi veïnal intergeneracional.

La trobada ha resultat tot un èxit en què s’han implicat també el CEIP Roca i Alcaide i els tallers del Centre Social Antonio Pastor, així com el veïnat del mateix barri.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari