Borriana clausura el cicle de teatre El Cuc amb més de 2.000 assistents

Borriana clausura el cicle de teatre El Cuc amb més de 2.000 assistents
25/05/2022 -

El CMC la Mercè acollirà aquest divendres la clausura del cicle de teatre infantil El Cuc, organitzat per l’Ajuntament de Borriana, amb l’última representació. Més de 2.000 assistents han passat per les funcions que s’han realitzat des del mes de gener passat, fins aquest cap de setmana en què finalitzarà el cicle.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, s’ha mostrat “satisfet per la resposta del públic a un cicle de teatre familiar que s’ha acostumat al fet que cada divendres hi haja cultura a la Mercè” i, per això, “continuarem amb el cicle per al nou curs amb més espectacles, perquè és el que ens han demanat les famílies”.

Aquest divendres, en l’horari habitual de les 18h, tindrà lloc la funció de l’espectacle familiar d’improvisació Bocadillos y viñetas de la companyia valenciana Impronenas, amb Nuria Manzanaro i Jano de Miguel, dos actors habituals en el panorama de la improvisació. Aquest espectacle, programat inicialment com a obertura del cicle, va haver de ser ajornat i s’ha reubicat com a clausura de la primera edició del cicle de teatre infantil El Cuc.

Bocadillos y viñetas és un espectacle d’improvisació teatral per a públic familiar que tracta d’acostar els més menuts al teatre d’una forma original, atractiva i divertida. Uns superherois de còmic han fugit de les vinyetes per a crear històries improvisades amb l’ajuda de tota la família. Cada representació d’aquest espectacle és diferent perquè el públic va creant-la amb la seua participació.

Des de finals de gener fins aquest divendres hauran passat un total de vuit espectacles, amb dansa, teatre i música i, sobretot, amb molta diversió i participació per als xiquets i xiquetes que s’han apropat a la Mercè.

“Hem de donar les gràcies a les famílies que han apostat per la cultura segura, perquè vam començar amb mesures sanitàries i hem acabat sense mesures sanitàries, i l’assistència sempre s’ha mantingut”, ha manifestat Granel.

L’entrada d’aquest divendres, com sempre, serà gratuïta fins a completar l’aforament. Granel ha avançat que “ja treballem en la pròxima edició d’El Cuc per a millorar els espectacles i portar a Borriana apostes culturals que facen que les famílies tornen com sempre a la Mercè”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari