Borriana reparteix 17 menjars i sopars en els restaurants adherits a la campanya "Assaborint Borriana"

17 clients que van degustar l’oferta de tapa i cervesa podran gaudir d’un dinar o sopar per a dos persones valorat en 50 euros

Borriana reparteix 17 menjars i sopars en els restaurants adherits a la campanya "Assaborint Borriana"
13/07/2021 -

L’Ajuntament de Borriana ha repartit entre els 17 guanyadors del sorteig d’Assaborint Borriana els 17 vals de 50 euros per a dinar o sopar en un dels restaurants adherits a la campanya.
Aquests vals per a dinars o sopars per a dos persones s’han sortejat entre els i les borrianenques que han participat en la campanya Assaborint Borriana, que del 14 de maig al 13 de juny oferia tapa i beguda per 3,50 euros.

La campanya, una proposta de l’Associació d’Hostaleria de Borriana, es va organitzar en col·laboració amb l’Ajuntament per a “promocionar la ciutat a través de la seua gastronomia i dinamitzar el sector hostaler i de la restauració amb una oferta de tapa i beguda”, ha explicat la regidora de Turisme, Sara Molina.

D’aquesta manera, els 17 guanyadors del sorteig han sigut Belén Sierra, Modesto García, Mauro María, Mari Carmen Bernat, Adrián Gascó, Víctor Rodríguez, Marta Chabrera, Roberto Jorge, M. Vicente, Aaron, Mónica Martínez, Pablo Pedros, Paula Beltrán, Eloi Díaz, Rosario Olmo i Reme Ramos.

Aquesta iniciativa, que com ha explicat Sara Molina “ha tingut un gran acollida entre la població”, va agafar el testimoni de la Ruta de la Tapa que el consistori “està valorant recuperar també per a la pròxima tardor, després de dos edicions que no s’ha pogut realitzar per les restriccions sanitàries”.

Els 17 establiments que han participat en ‘la proposta Assaborint Borriana són son Flamingo Coffe, Restaurante Náutico, Restaurante Da Paolo, Coppelia Bonica, cervecería Trastos, Burrifornia Surf Café, Restaurante Nautilus, Salva Whings, Bocaheladería Nonnas, El Rincón de Claudia, Restaurante Arenal, Restaurante Mestral, Asador Mayjo, El Grill Negre, Al Natural Pinchos, El Racó Andaluz i Bómbora’s Gastro Heladería.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari