Borriana convoca el concurs del cartell anunciador de les Falles de 2022

Borriana convoca el concurs del cartell anunciador de les Falles de 2022
24/09/2021 -

L’Ajuntament de Borriana ha convocat el concurs dels cartells que opten a ser la imatge anunciadora de les pròximes Falles de Sant Josep de 2022, que editarà i distribuirà aquest Ajuntament segons ha fet públic la regidora de Falles, Sara Molina.

El termini d’inscripció per al concurs és del 27 de setembre al 22 d’octubre de 2021, els dos inclusivament, i les obres que opten al premi han d’enviar-se o lliurar-se al departament de Participació situat en la segona planta de l’Ajuntament de Borriana, en horari de 9h a 14h de dilluns a divendres, fins a les 14h de l’últim dia del termini de presentació.

El consistori editarà i distribuirà l’obra guanyadora, que a més rebrà un premi de 500 euros. Les bases del concurs també estableixen un accèssit o menció especial, sense remuneració econòmica, per al segon cartell seleccionat.

Quant a les característiques i criteris de selecció dels dissenys, en l’obra combinada amb la composició del dibuix figurarà únicament, i seguint sempre aquest ordre, el text de la retolació de la llegenda següent: ‘FALLES DE SANT JOSEP 2020. BORRIANA, i en la composició s’inclourà l’escut de la ciutat.

Els cartells han de ser originals i inèdits, i adoptaran la forma vertical, muntat sobre suport rígid (bastidor o cartó ploma), preparat per a l’exposició, amb una grandària de 45cm x 65cm sense marges. Tots els participants es comprometen a cedir temporalment les obres perquè l’Ajuntament puga exposar-les en el Centre Municipal de Cultura la Mercè.

Es pot participar en el concurs a partir dels 16 anys d’edat, i es pot presentar el nombre de treballs que s’estime convenient. Així mateix, s’admetran obres en col·laboració. Les bases reguladores del concurs del disseny del cartell anunciador de les falles de Sant Josep de Borriana 2022 es poden consultar en la seu electrònica: https://burriana.sedelectronica.es/board/.

En referència als criteris que es tindran en compte a l’hora de la selecció final del cartell, el jurat valorarà l’originalitat, l’impacte visual, l’eficàcia anunciadora i informativa, i també la qualitat gràfica, les condicions de reproducció i edició i la transmissió de la idea reflectida. La resolució del jurat es farà pública en la pàgina web i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament.

Sara Molina ha animat a la “participació” i ha indicat que després de comprovar que cada any es presenten més cartells al concurs, i després d’un any sense convocar-lo, “esperem que de nou els artistes s’animen a presentar les seues obres i novament el jurat ho tinga complicat a l’hora triar el millor cartell”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari