Borriana convoca el concurs del cartell anunciador de Setmana Santa 2022

Borriana convoca el concurs del cartell anunciador de Setmana Santa 2022
15/02/2022 -

L’Ajuntament, en col·laboració amb la Junta de Germanors i Confraries de Borriana, ha convocat el Concurs del disseny del cartell anunciador de la Setmana Santa 2022, que editarà i distribuirà el consistori.

Amb un premi de 300 euros, el termini de presentació és des del dimecres 16 de febrer fins al dilluns 21 de març de 2022. A més, segons les bases del procediment del concurs, les obres podran ser presentades per persones majors de setze anys, i el cartell triat serà la imatge representativa de la festivitat religiosa en la localitat i en la programació municipal de 2022.

Els participants gaudiran de completa llibertat per a triar el tema, encara que sempre serà representatiu i relacionat amb la Setmana Santa de Borriana i els Passos que la representen.

Els cartells, originals i inèdits, estaran en format vertical, muntat sobre suport rígid (bastidor o cartó ploma), preparat per a exposició, en grandària A3 (29,7×42 cm), sense marges. Combinada amb la composició del dibuix figurarà l’escut de la ciutat i la inscripció en valencià ‘Setmana Santa 2022 Borriana’.

El jurat estarà format pel regidor delegat de Cultura de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, un funcionari de l’Àrea de Cultura, un professional de les Arts Plàstiques, el president de la Junta de Germanors i Confraries de Borriana amb un membre triat per la mateixa Junta, un professional del Disseny i el consiliari de la Junta de Germanors i Confraries.

El jurat emetrà la decisió del concurs, que es farà públic la setmana següent a la finalització de la recepció de les obres, el cartell guanyador s’exposarà temporalment en el Centre Municipal de Cultura la Mercè al costat de tots els originals presentats al concurs.

Respecte als criteris de selecció del treball, es basaran en l’originalitat, l’impacte visual, l’eficàcia anunciadora, la qualitat gràfica, la transmissió de la idea reflectida de Borriana, així com les condicions de reproducció i edició.

Les bases completes es troben publicades en el tauler d’anuncis de la web municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari