Borriana convoca el concurs d'aparadors ‘Halloween 2020’

Amb premis en metàl·lic per a promoure i incentivar l’aparadorisme en els comerços de la ciutat

Borriana convoca el concurs d'aparadors ‘Halloween 2020’
18/10/2020 -

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Borriana convoca el concurs d’aparadors ‘Halloween 2020’ amb premis en metàl·lic, per a promoure i incentivar l’aparadorisme en els comerços de la ciutat i a fi de fer més atractiva l’oferta de béns i serveis dels comerços locals.

Amb aquesta iniciativa, ha explicat la regidora de Comerç, Sara Molina, l’Ajuntament pretén estimular les vendes, és a dir, “buscar un augment de la demanda dels consumidors durant les setmanes finals d’octubre”, i d’aquesta manera continuar col·laborant en la dinamització del comerç local.

Poden participar en el concurs tots els comerços de Borriana, amb independència de l’activitat comercial que desenvolupen, i els aparadors seran de lliure composició i estar relacionats amb la celebració d’Halloween. Els titulars han d’estar en possessió de la corresponent llicència municipal d’activitat i no ser deutors de l’Ajuntament de Borriana per cap concepte.

Segons ha indicat Sara Molina, les sol·licituds per a participar poden presentar-se des de demà dilluns, 19 d’octubre, fins al dimarts 27 d’octubre, i cal presentar-les en el Registre electrònic de l’Ajuntament de Borriana, en imprès normalitzat disponible en la web, en el tauler d’anuncis: https://burriana.sedelectronica.es/board/.

Premis

El Consistori ha establit dos modalitats en el concurs: aparador gran i aparador xicotet. Cadascuna d’elles compta amb 2 premis, un primer de 250 euros i el segon de 125 euros. El jurat a més pot, a criteri seu, concedir alguna menció o diploma especial sense que comporte gratificació econòmica, en funció de la qualitat que observe en els aparadors.

El jurat visitarà els aparadors el dijous 29 d’octubre a partir de les 11 hores per a emetre la proposta de concessió de premis, per la qual cosa els aparadors hauran d’estar acabats i preparats per a la visita. El criteri principal que es tindrà en compte per a atorgar els premis serà el de la innovació.

Característiques dels aparadors

Els aparadors poden inscriure’s en la modalitat d’aparador xicotet, per a establiments amb aparadors inferiors o iguals a 2 metres lineals, o bé en la modalitat d’aparador gran, per a establiments amb aparadors superiors a 2 metres lineals.

El jurat qualificador estarà format per la regidora delegada de Comerç, que actuarà com a presidenta, el tècnic municipal AEDL, que actuarà com a secretari, i dos representants de la Federació de Comerç. També es podrà

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari