Borriana convoca un nou curs d'agricultura ecològica

Borriana convoca un nou curs d'agricultura ecològica
07/02/2022 -

El regidor de Participació Ciutadana i Gent gran de l’Ajuntament de Borriana, Hilario Usó, ha anunciat un nou curs d’agricultura Ecològica obert a totes les persones del municipi interessades, que començarà aquest mes de febrer i les pràctiques del curs es realitzaran als mesos de març, maig i juny.

El curs d’iniciació, dirigit a les persones interessades en l’horta familiar, pretén ensenyar a cultivar hortalisses i fruits de qualitat de l’horta des del primer dia. Està organitzat en tres sessions teòriques de dues hores que s’impartiran en la sala de plens de l’Ajuntament de 19h a 21h els dies 21, 23, i 25 de febrer.

Les sessions pràctiques es realitzaran en els horts d’oci els dies 26 de febrer, 5, 12 i 26 de març, 28 de maig, i el 4, 11 i 18 de juny, amb les persones usuàries dels horts d’oci municipals situats en Novenes de Calatrava.

Hilario Usó considera que el curs és una manera de “donar a conéixer l’agricultura i conscienciar sobre el bon ús del consum ecològic i responsable a Borriana” i, també, una manera de “satisfer i potenciar els coneixements i les necessitats d’aquelles persones que dediquen part del seu temps, com a hobby o teràpia, a l’horta familiar o en una parcel·la en els horts d’oci de l’Ajuntament de Borriana”.

Una iniciativa a través de la qual es pretén descobrir i conéixer les plantes, la terra, les millors llavors i moltes coses més, des del principi. Un ampli contingut de temes que van des de les plantes, els éssers vius, les relacions i la seua adaptació al medi, fins als aspectes sanitaris en horticultura ecològica, plagues i malalties.

Les persones interessades en aquesta formació poden inscriure’s telefonant o enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 671 81 53 94.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari