Borriana es blinda davant la Setmana Santa i Pasqua amb un dispositiu especial policial

Borriana es blinda davant la Setmana Santa i Pasqua amb un dispositiu especial policial
26/03/2021 -

La Policia Local de Borriana ha preparat un dispositiu especial per a assegurar el compliment de les noves mesures contra la Covid-19 durant les pròximes celebracions de Setmana Santa i Pasqua. L’operatiu començarà avui mateix i s’allargarà fins al dilluns 12 d’abril.

Segons han explicat l’alcaldessa de Borriana i edil de Seguretat, Maria Josep Safont, i el cap de la Policia Local, Francisco Javier Catalán, s’intensifiquen els serveis policials de vigilància i control amb la finalitat de mantenir les mesures de seguretat i donar compliment a la normativa, amb un reforç especial de les patrulles i dels controls els caps de setmana i els dies festius, especialment en les zones d’accessos i d’alta afluència de persones.

En aquest sentit, s’han establit els dispositius necessaris de control policial a l’eixida i entrada del municipi, amb controls aleatoris per a assegurar el compliment del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana, que està vigent fins al 12 d’abril, i així evitar l’arribada de ciutadans d’altres comunitats autònomes. Alhora que es reforça el servei de vigilància amb drons, patrulles mòbils i controls aleatoris de vehicles i de persones.

També s’intensificarà la vigilància en els accessos al Port, en la carretera del Grau, en el Clot, en l’avinguda de la Mediterrània i en el passeig Marítim, així com en places, parcs i jardins, entre altres espais. A més, la Policia extremarà la vigilància en places i espais oberts per a evitar les aglomeracions, botellons o possibles incidents, i vetlarà pel compliment de la normativa actual.

Tant Safont com Català consideren que es tracta d’una labor de responsabilitat compartida i, per això, hi haurà una coordinació i col·laboració entre les administracions perquè la seguretat ciutadana siga màxima. Segons reconeixen enguany serà una Setmana Santa “molt singular i el que intentem és prevenir i informar perquè es complisquen les restriccions vigents”.
Tenint en compte que encara hi ha indicadors preocupants, l’alcaldessa i el cap de la Policia Local han apel·lat a la “responsabilitat, cautela i precaució”, perquè, han manifestat, “entre tots hem de fer un esforç per a no fer un pas arrere, ja que les dades de descens de contagis no significa que la pandèmia s’haja acabat, i cal continuar complint amb la normativa i respectant la seguretat sanitària, que està per damunt de tot”.

De fet, han recordat que es manté el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana i continuen les restriccions de la mobilitat nocturna, prohibida entre les 22h i les 6h. A més de les limitacions de reunions en grups de persones d’un màxim de 4 en espais tancats, de 6 en espais oberts i només convivents en domicilis, i el tancament dels establiments de restauració a les 18 hores, entre altres mesures.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari