Borriana exaltarà a les reines de les Falles 2020 aquest cap de setmana

Borriana exaltarà a les reines de les Falles 2020 aquest cap de setmana
15/11/2019 -

Aquest cap de setmana se celebren els actes d’exaltació de les màximes representants de les falles de Borriana, Elena Pastor i Julia López, Reines Falleres de Borriana 2020. En un mes de novembre ple d’actes fallers i molts dies de preparatius, nervis, il·lusió i assajos, per a arribar a un dels moments més especials d’aquest inici de cicle faller, s’acosta l’hora de recórrer el passadís principal del Teatre Payà, pujar les escales i rebre de l‘alcaldessa, Maria Josep Safont, la banda que les acredita com a màximes representants de les falles de Borriana, davant d’un públic totalment entregat.

Després de l’acte de proclamació del passat 3 de novembre, Elena Pastor viurà el seu acte d’Exaltació el dissabte 16 de novembre a les 19 h al Teatre Payà, juntament amb l’exaltació de la Cort d’Honor i de les Dames de la Ciutat 2020 i de les falleres de les 19 comissions falleres.

Mentre que el torn de la Reina Fallera infantil 2020, Julia López, serà el diumenge 17 de novembre a les 17.30 h al teatre Payà, en el qual també s’exaltaran la Cort d’Honor i Dames de la Ciutat infantil 2020 i les falleres infantils de les 19 comissions falleres.

Sara Molina Ballester dissabte i Carlos Tejedo Fuster diumenge han sigut les persones elegides per les reines falleres, Elena i Julia, com a mantenidors en els seus respectius actes d’exaltació.

Sara Molina, actual regidora de Comerç, Consum, Mercat i Turisme, és una persona molt coneixedora de les festes falleres per la seua trajectòria personal vinculada des de molt prompte al món de les falles, i en l’actualitat segueix relacionada com a comissionada de la falla Centre Espanya.

Per la seua banda, Carlos Tejedo Fuster és un jove molt lligat al món de les falles des que va nàixer a Borriana un 21 de març, immediatament després de la ‘cremà’, potser una premonició del seu esperit faller.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari