Borriana organitza el fòrum d'ocupació ‘Som Talent’ amb una marató d'entrevistes de treball

Borriana organitza el fòrum d'ocupació ‘Som Talent’ amb una marató d'entrevistes de treball
30/05/2022 -

L’Ajuntament de Borriana a través de l’Agència de Desenvolupament Local organitza el fòrum d’ocupació Som Talent que servirà com a punt de trobada entre els demandants d’ocupació i les empreses que busquen talent, que tindrà lloc el dia 9 de juny de 9h a 14h en la LLar Fallera de Borriana, segons ha anunciat la alcaldessa de Borriana, Maria Josep safont.

En la presentació del fòrum ha participat la regidora de Polítiques Actives d’Ocupació, Esther Meneu, que ha explicat que Som Talent Borriana sorgeix per la determinació del govern municipal “d’ajudar a les persones que es troben en situació de desocupació i facilitar-los una via més per a aconseguir treball”, ha afirmat Esther Meneu. Per a el fòrum, el consistori comptarà amb la participació de més de 40 empreses que entrevistaran els candidats i les candidates que complisquen els requisits de les seues ofertes d’ocupació.

Una activitat dissenyada especialment per a persones que estan buscant treball i que consisteix en una “marató d’entrevistes” per a cobrir ofertes d’ocupació presentades per empreses del sector econòmic de Borriana.

Prèviament, les persones que participen en el fòrum han d’inscriure’s en les ofertes d’ocupació i, cas de complir els requisits, participar en processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses durant el mateix esdeveniment.

En aquest moment, ha assegurat, “hi ha més de 200 ofertes de treball presentades per 40 empreses diferents”, i el fòrum es convertirà en “una marató d’entrevistes de treball de 15 minuts durant una jornada presencial amb empreses de la zona”. Un format que, segons el parer de Meneu, “genera un gran nombre d’oportunitats laborals”.
Des de l’àrea d’ocupació local han explicat que aquesta activitat està dirigida a totes les persones de Borriana i de les poblacions de la rodalia que es troben en busca activa d’ocupació o de millora de la seua situació laboral.

Les persones en busca d’ocupació poden inscriure’s en la web de l’esdeveniment a totes aquelles ofertes que siguen del seu interès abans del 6 de maig. Si compleixen els requisits, se’ls assigna una hora concreta per a cada entrevista de treball acceptada, durant el matí del 9 de juny de 9h a 14h, de manera presencial en la Llar fallera de Borriana.

Per a participar en el Fòrum d’Ocupació de Borriana s’ha d’accedir al web , inscriure’s en el mateix web omplint les dades personals, pujar el currículum, revisar les diferents ofertes que figuren en el portal i apuntar-se a aquelles que siguen d’interès.

Les empreses revisaran els currículums i, si el candidat/a és acceptat/dona per a l’entrevista, es posaran en contacte uns dies abans de la celebració del Fòrum per a concertar l’una cita al llarg del dia 9 de juny en la LLar Fallera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari