Borriana habilita un solar municipal per a depòsit de cadafals

Borriana habilita un solar municipal per a depòsit de cadafals
29/08/2022 -

L’Ajuntament de Borriana, després d’escoltar les penyes, ha habilitat un solar municipal com a depòsit de cadafals. D’aquesta manera, els veïns del municipi podran disposar de manera gratuïta d’un solar en què depositar el seu cadafal durant tot l’any, com passa en altres localitats. El solar es troba al costat de l’antiga paperera i la cessió del terreny serà anual i renovable, sempre que el consistori no en requerisca l’ús per a unes altres finalitats.

Les penyes interessades poden presentar la sol·licitud del depòsit del seu cadafal en el terreny municipal de manera presencial a l’Ajuntament a partir de demà dia 30 d’agost i fins al 7 de setembre, de 9h a 14h. La sol·licitud consistirà en la firma i l’acceptació de les condicions proposades pel consistori per a l’ús del terreny.

En aquest sentit, la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha destacat: “Després d’escoltar les propostes de les penyes sobre les seues necessitats, hem habilitat aquest terreny perquè puguen emmagatzemar els seus cadafals al llarg de tot l’any, mentre no hi haja celebracions, perquè hi ha moltes penyes que tenen greus dificultats per a guardar-los”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari