Borriana homenatja Mercedes Fayos Carbó en el seu 100 aniversari

Borriana homenatja Mercedes Fayos Carbó en el seu 100 aniversari
21/01/2020 -

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, i el regidor de Gent Major, Hilario Usó, han volgut estar presents avui en l’especial felicitació i en l’homenatge organitzat per a celebrar els cent anys de Mercedes Fayos Carbó, una veïna de Borriana que se suma a la llista de persones centenàries a la ciutat.

La representació municipal s’ha desplaçat per a la celebració a la Residència de la Generalitat per a persones majors dependents, on han lliurat a Mercedes un ram de flors, una placa commemorativa i un obsequi, davant la presència dels seus familiars, del personal del centre, així com dels companys i companyes residents.

A més, un grup de xiquets i xiquetes de 4t de l’ESO del col·legi Illes Columbretes, acompanyats per la directora, Marisa Canseco, han participat en l’homenatge a Mercedes Fayos, i li han interpretat amb diversos instruments algunes peces de música per a finalment cantar-li d’aniversari.

Per la seua part, Mercedes ha agraït les atencions rebudes i els ha comptat als xiquets i xiquetes històries de quan era xicoteta i, posteriorment, totes les persones que han acudit a celebrar el seu aniversari han brindat pels seus 100 anys.

L’alcaldessa ha volgut felicitar Mercedes pels 100 anys i l’ha animada a “seguir endavant i complir més anys envoltada dels seus familiars i amb els serveis i les cures que li presta una de les residències més ben considerades en l’àmbit autonòmic, com és la de Borriana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari