Borriana impulsa la primera edició del festival ‘Sons Flamencs’

Borriana impulsa la primera edició del festival ‘Sons Flamencs’
05/10/2021 -

Borriana acollirà la primera edició del festival de música Sons Flamencs, un esdeveniment que acostarà al públic una programació variada, des del flamenc més pur fins al més innovador.

El festival flamenc de Borriana començarà les primeres passes aquesta temporada des del 12 de novembre al 17 de desembre, amb quatre actuacions principals en el Teatre Payà, dos a l’aire lliure i una exposició del fotògraf Martín Vellón. A més, la programació es complementarà amb altres actuacions, com ar la Zambonba Flamenca de ‘La mar de Flamenca’.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que aquesta edició inaugural de Sons Flamencs és “una bona mostra del compromís amb el flamenc, un art que és patrimoni de la humanitat”. Així mateix, com ha recordat, “cal destacar que Borriana sempre ha mantingut una gran afició per aquest gènere musical, en el qual ha tingut l’honor de comptar a la seua ciutat amb un gran artista reconegut a nivell internacional com va ser el cantaor Juanito Varea”.

El festival flamenc de Borriana començarà el 12 de novembre a les 21 hores amb l’espectacle 8 letras, 8 palos’ de la bailaora Macarena Ramírez, reconeguda entre altres raons per ser la guanyadora de la primera edició del talent show The Dancer de La 1, per interpretar a Lola Flores d’adolescent en la pel·lícula biogràfica. A més, en el seu currículum estan presents les seues actuacions en nombrosos festivals i teatres o haver recorregut el món de la mà de la companyia d’Antonio ‘El Pipa’.

Per la seua banda, el 27 de novembre a les 20 hores ‘La Tremendita’ oferirà un dels plats forts del festival amb Tremenda, una proposta trencadora en què Rosario mescla tradició amb electrònica, jazz i traços psicodèlics. Rosario demostra una vegada més que és una de les grans renovadores del flamenc actual i una icona contemporània de l’art jondo.

Les entrades es posaran a la venda per 18 euros a través de les plataformes www.enterticket.es i en www.entradadirecta.com a partir del dijous 7 d’octubre. També es podran recollir de manera presencial en Buraudio (carrer l’Escorredor, 58), en horari vespertí els dimarts i dijous.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari