Borriana proporciona nou material als usuaris dels horts d'oci de ‘Calatrava’

Borriana proporciona nou material als usuaris dels horts d'oci de ‘Calatrava’
22/02/2022 -

L’Ajuntament de Borriana, a través de la Regidoria de Gent Gran dirigida per Hilario Usó, ha entregat a les persones que tenen adjudicada una parcel·la en les instal·lacions dels horts d’oci de ‘Calatrava’ nou material gratuït per a facilitar la realització de les faenes agrícoles.

Segons ha explicat Usó, se’ls ha oferit baguls per a guardar les ferramentes, una iniciativa amb la intenció de “facilitar-ne la faena als usuaris, perquè puguen guardar aquells instruments o accessoris que utilitzen diàriament per a l’agricultura, tenint en compte que la tasca del cultiu és molt laboriosa i comporta molta dedicació i treball, i la utilització de diversos utensilis”.

D’altra banda, també se’ls ha fet entrega d’uns suports de ferro perquè els usuaris els instal·len en les parcel·les i així poder ordenar les canyes. “Això permetrà, a més de mantindre una estètica uniforme de les instal·lacions on es troben les parcel·les, millorar la distribució dins dels horts i l’espai de cadascun”, ha afirmat el regidor.

Les instal·lacions dels horts d’oci s’han convertit no només en un lloc per a treballar les parcel·les de conreu a ser un punt de trobada que ha creat un vincle entre els assistents. A més de les 42 parcel·les de 85 metres quadrats, les instal·lacions compten amb una caseta en què els usuaris es poden canviar i rentar-se, a més d’esmorzar junts.

L’edil de l’àrea ha precisat que des del consistori es treballa perquè els horts “puguen ser un bon espai d’oci, però també un lloc de producció agrícola i d’aliments destinats a l’autoconsum”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari