Borriana posa en marxa un pla formatiu de Reestructuració Empresarial amb la Cambra de Comerç

Borriana posa en marxa un pla formatiu de Reestructuració Empresarial amb la Cambra de Comerç
27/04/2021 -

L’Ajuntament de Borriana i la Cambra de Comerç de Castelló posen en marxa un programa gratuït de suport al teixit econòmic local denominat Pla de Reestructuració Empresarial per a ajudar les empreses a escometre un procés de reestructuració amb la finalitat d’aconseguir l’adaptació a les noves necessitats operatives que planteja la situació econòmica post-Covid.

Aquesta iniciativa té com a objectiu ajudar les empreses a obtindre els coneixements clau per a mamprendre un procés de reestructuració i implementar els canvis necessaris en el seu model de negoci per a millorar la rendibilitat de l’empresa o avaluar altres alternatives d’expansió.

El programa gratuït va adreçat principalment a propietaris/as, gerents i responsables d’àrea de pimes i microempreses que desitgen, entre altres qüestions, millorar la visió global de la gestió empresarial, elaborar o millorar el seu propi pla estratègic de l’empresa, millorar la capacitat de gestió i la rendibilitat, i potenciar la seua innovació i la modernització.

El programa es desenvoluparà presencialment, entre el 18 de maig i l’1 de juliol, en sessions grupals les vesprades dels dimarts i dijous a l’auditori Juan Varea de Borriana. A més, comptarà amb sessions individuals amb personal expert en horari flexible i adaptat a cada empresa.

La regidora de Polítiques Actives d’Ocupació, Esther Meneu, ha manifestat que aquest programa pretén ser “un vehicle per a ajudar i donar impuls a les empreses de Borriana, i posar a la seua disposició coneixements, tècniques i eines clau per a mamprendre un procés de reestructuració i implementar els canvis necessaris en el seu model de negoci amb la finalitat d’aconseguir-ne l’adaptació a les noves necessitats”.

Les persones interessades, poden inscriure’s en el següent enllaç: https://www.camaracastellon.com/es/formacion/cursos/pre21_02/inscripcion

Per a ampliar informació: 617 30 81 62 i mmontesinos@camaracs.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari