Borriana planteja crear unes instal·lacions al costat de la platja per a l'esport nàutic

Representants municipals han mostrat als clubs esportius nàutics la possible ubicació i han mantingut una primera reunió per a estudiar les possibilitats i la viabilitat del projecte

Borriana planteja crear unes instal·lacions al costat de la platja per a l'esport nàutic
17/12/2020 -

L’Ajuntament ha mantingut una primera reunió amb representants de diferents entitats esportives nàutiques per a plantejar-los la possibilitat de crear unes instal·lacions en terreny municipal a la platja, en la zona de la Malva-rosa, per a albergar els esports nàutics del municipi. Un espai demanat des de fa anys pels club esportius que facilitaria i propiciaria les activitats esportives aquàtiques.

En la reunió han estat presents per part del consistori el regidor d’Esports, Serveis Públics i Zona Marítima, Vicent Aparisi, el d’Urbanisme, Bruno Arnandis, el tècnic de l’SME, José Socarrades, i l’enginyer de camins municipal, Juan Fran Martínez, i per part de les entitats esportives, representants del Club Padel Surf Borriana, el Club de Surf Borriana i el Club Windsurf Borriana.

Els representants municipals han plantejat la possibilitat de crear les noves instal·lacions en un terreny municipal que d’acord amb el seu punt de vista reuneix les condicions idònies per a albergar sota la gestió de l’SME totes les activitats esportives relacionades amb la mar, com ara surf, windsurf, paddle surf i, fins i tot, unes altres pràctiques esportives més enllà de les tradicionals, com les subaquàtiques, esquí nàutic, moto nàutica, natació en aigües obertes, pesca, piragüisme, rem, vela lleugera, entre d’altres.

Concretament els han mostrat sobre el terreny un espai al voltant de 1.200 m² al costat de la platja, en la zona de la Malva-rosa a l’altura dels carrers Joan Carles I i Aín. Un terreny que concentra les condicions òptimes perquè fructifique el projecte per les seues àmplies dimensions, la seua ubicació, per ser terreny municipal i per la seua proximitat a la mar.

La iniciativa ha sigut ben acollida pels clubs esportius locals, però perquè el projecte es materialitze encara queda per perfilar algunes qüestions importants. L’Ajuntament, segons ha explicat Vicent Aparisi, “ha d’estudiar la viabilitat des del punt de vista administratiu i econòmic, la fórmula de gestió, l’enfocament de les instal·lacions i arreplegar les aportacions per a plasmar-ho en un projecte ferm”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari