Borriana premia Pètals i Tròpic Pastisseria com a millors aparadors del Concurs de Falles 2022

Borriana premia Pètals i Tròpic Pastisseria com a millors aparadors del Concurs de Falles 2022
09/03/2022 -

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la regidora de Falles i de Comerç, Sara Molina, i les Reines Falleres, Sandra Candau i Ana Gimémez, han fet entrega a la floristeria Pètals i a Tròpic Pastisseria, dels premis als millors aparadors del concurs de Falles 2022.

Cal recordar que en aquesta edició s’han establit 6 premis en dues modalitats, aparador xicotet i aparador gran, i els premis en metàl·lic són de 300 euros per al primer premi i de 250 euros per a cada accèssit, al millor treball artesanal i a l’originalitat, en les dues categories.

El primer dels establiments als quals s’ha lliurat el banderí acreditatiu del primer premi en categoria d’aparadors xicotets, ha sigut Tròpic Pastisseria, les propietàries del qual han rebut el premi de mans de la Reina Fallera Infantil, Ana Giménez. A continuació, la comitiva s’ha dirigit fins a la perruqueria Andrea Garcia i a Garbo Moda, que han aconseguit l’accèssit al millor treball artesanal i al més original respectivament de la categoria d’aparadors xicotets.

En la categoria d’aparador gran, després del màxim guardó aconseguit per la floristeria Pètals, l’accèssit al millor treball artesanal se l’ha emportat l’establiment Vinilos Soledad, mentre que l’accèssit a l’aparador més original ha sigut per a Lámparas Torres. Cal destacar que la floristeria Pètals revalida així un premi que ja ha aconseguit en edicions anteriors i s’ha convertit en un dels aparadors més visitats durant les Falles.

Sara Molina ha mostrat la seua satisfacció amb el resultat del concurs, “especialment amb la participació”, i ha assenyalat que “esperem que els establiments i comerços de Borriana continuen participant en aquest tipus d’iniciatives que també ajuden al desenvolupament econòmic de la nostra ciutat i a seguir fidelitzant el públic”.

Es tracta, ha manifestat, “d’una manera de premiar la implicació dels comerços que han participat en aquest concurs a l’hora de dissenyar un aparador propi i purament faller”, i ha volgut felicitar a “tots i cadascun dels participants, que han aconseguit elevar el ja bon nivell de cada any”.

Per a Sara Molina, el comerç representa “un important sector econòmic a Borriana” i aquests premis en metàl·lic, ha assegurat, suposen “un incentiu més per a promoure l’aparadorisme en els comerços del municipi, amb la finalitat de fer més atractiva l’oferta de béns i serveis dels comerços locals i, amb això, buscar un augment de la demanda dels consumidors durant les festes de Falles”.

Ahir de vesprada, després de la missa d’inici de les Falles a l’església de Sant Josep dels Pares Carmelites, va tindre lloc el lliurament de premis i la visita als establiments guanyadors per part de la comitiva fallera presidida per l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, juntament amb la regidora de Falles i Comerç i Mercat, Sara Molina, les Reines Falleres, Sandra Candau i Ana Gimémez, la Cort d’Honor i representants de les diferents comissions.

Els sis premiats en el concurs d’Aparadors de Falles 2022 han sigut
• Aparador gran
• Primer premi: Floristeria Pètals
• Accèssit al millor treball artesanal: Vinilos Soledad
• Accèssit més original: LámparasTorres

• Aparador xicotet
• Primer premi: Tròpic Pastisseria
• Accèssit al millor treball artesanal: Peluquería Andrea Garcia
• Accèssit més original: Garbo Moda

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari