Borriana es prepara per als mosquits, encara que no s'han detectat focus

L’alcaldessa ha anunciat també un reforç especial en la neteja de les platges per a retirar les restes del temporal

Borriana es prepara per als mosquits, encara que no s'han detectat focus

Borriana ja es troba preparada per a combatre les plagues de mosquits a la ciutat, encara que de moment no hi ha focus de larves, segons els informes tècnics de l’empresa encarregada del tractament i de la Diputació de Castelló.

Així ho ha assenyalat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, en una trobada amb els mitjans de comunicació, en el qual ha posat en valor el reforç en el tractament contra els mosquits que s’està realitzant durant el mes d’abril. “Des d’aquest mes hem començat el reforç dels tractaments contra aquests insectes que se suma al manteniment anual, tenint en compte que és una de les principals problemàtiques de Borriana, sobretot en èpoques de fortes pluges i de calor”, ha explicat.

En aquest sentit, Safont ha llançat un missatge de calma: “Els informes destaquen que no hi ha especial preocupació. No s’han detectat focus de larves, però no abaixarem la guàrdia i hem sol·licitat l’autorització de vols per a fer tractaments aeris si fora necessari”.

Platges netes per Pasqua

Quant a les platges, l’alcaldessa ha explicat que durant aquesta setmana s’ha estat retirant restes de canyes i altres elements que s’havien acumulat en la costa després del temporal de fa un mes i que havia arrossegat el riu.

Per a això, s’ha contractat un servei de neteja especial de les platges i s’han omplit més de 20 carros amb els munts acumulats de canyes, que han sigut portats a contenidors específics per a aquest tipus de residus.

“Aquests treballs de reforç han suposat entre 9.000 i 10.000 euros d’inversió, perquè aquesta Pasqua es puga gaudir de les platges en les millors condicions”, ha assenyalat Safont.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari