Borriana presenta una nova edició del Torneig de futbol 11 de les festes de la Misericòrdia

Borriana presenta una nova edició del Torneig de futbol 11 de les festes de la Misericòrdia
31/08/2022 -

El torneig organitzat per l’Atlètic Borriana Salesians i patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana es disputarà el divendres 2 de setembre en el Complex Esportiu Municipal Llombai, als camps de futbol J.M. Canós, dins de la programació de les festes de la Misericòrdia.

En aquesta competició participaran els equips de les categories d’infantils i cadets dels clubs AT. Borriana Salesians, Esportiu Vila-real, Torrelevante, Almassora, Villareal CF i Nou Jove Castelló. D’aquesta manera, al matí, a partir de les 9h començarà la fase de grups i, a la vesprada, a partir de les 16.00 es disputaran les finals que acabaran amb el lliurament dels trofeus.

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Vicent Aparisi, ha assenyalat: “Un any més, ens ho passarem bé amb l’esport i celebrarem les festes de la Misericòrdia”. “El nostre objectiu és promoure Borriana com a escenari esportiu i fomentar així els valors de l’esport”, ha afegit.
Per part seua, Quino Albert, directiu de l’Atlètic Borriana Salesians ha destacat: “Comptem amb la participació de rivals de prestigi a nivell provincial i ens agradaria que tots els aficionats al futbol s’acostaren a vore aquests partits i xalar amb nosaltres”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari