Borriana proposa per Nadal activitats segures i entretingudes per a les famílies

Borriana proposa per Nadal activitats segures i entretingudes per a les famílies
08/12/2021 -

L’agenda d’activitats per a les famílies que ofereix l’Ajuntament de Borriana per a les festes nadalenques, a través de la Regidoria de Joventut que dirigeix Lluïsa Monferrer, inclou enguany una Escoleta de Nadal, espectacles infantils, màgia i un taller. Una programació municipal que s’uneix a les propostes culturals i de l’àrea de comerç impulsades pel consistori i anticipades a les previstes per a la benvinguda als Reis.

Les activitats per a les famílies del municipi preparades per Joventut s’estendran del 23 de desembre al 6 de gener, coincidint amb les vacances escolars, amb aforaments limitats i adaptades a les mesures sanitàries vigents. Així, el dijous 23 de desembre es podrà gaudir de l’espectacle gratuït de màgia per a tots, d’Iván Arribas, a les 18h al CMC la Mercé, fins a completar l’aforament permés i amb les mesures sanitàries que estiguen en vigor en el moment de la celebració

En aquest espectacle d’il·lusionisme, pensat i concebut per al gaudi de tota la família, Iván Arribas proposa sentir la sorpresa davant el que és inexplicable. Les rialles, la màgia, el misteri i la participació són la clau d’aquest espectacle que no deixarà indiferent a ningú amb els sorprenents jocs de màgia que discorren al llarg d’una cuidada posada en escena.

Per a facilitar la conciliació de la vida familiar, l’Ajuntament també ha organitzat l’Escoleta de Nadal, del dilluns 27 al dijous 30 de desembre al Casal Jove, per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys en horari de 9h a 14h, amb la possibilitat d’entrar a les 8h. Les places són limitades per motius de seguretat sanitària i estan subjectes a taxes. Les inscripcions es formalitzaran els dies 15, 16 i 17 de desembre de 9h 14h a través de la web del Casal Jove.

Paral·lelament, el dilluns 27 de desembre, el consistori ha previst una vesprada entretinguda per a tota la família, en què gaudir de Nadal i passar-s’ho molt bé, amb un espectacle musical infantil gratuït al CMC la Mercé a les 18h, fins a completar l’aforament permés per les autoritats sanitàries.

Amb el títol Christmas Show, de Monitors.es, és un espectacle musical en què els actors interpretaran les cançons nadalenques infantils més conegudes. Al mateix temps, aniran apareixent els personatges infantils amb vestits nadalencs que acompanyaran els intèrprets. Una vesprada entretinguda per a tota la família en què gaudir del Nadal i passar-s’ho molt bé.
Les vacances escolars es complementaran amb una varietat d’activitats infantils a la plaça de la Mercé el dimarts 28 de desembre amb tallers, manualitats, inflables, cotxes de pedals, etc.

També a la plaça de la Mercè, el dimecres 29 arribarà l’espectacle gratuït Trasgos de la Banda del Drac. Fa 365 dies, o cosa equivalent, 8.760 hores, o cosa que és el mateix, 525.600 minuts, la tribu dels trols van robar el cofre del tresor de l’arbre Sec-i-verd. La fada Gwendal va enviar als Trasgos perquè recuperaren el cofre i, no se sap com ni per què, ho han aconseguit. Han tornat ells i el cofre del tresor i, per això, en l’arbre Sec-i-verd se celebrarà una gran festa en honor als herois.

Les cançons i els jocs fan que tota la població recupere l’alegria i l’esperança en el futur. En acabar la festa, la fada Gwendal decideix repartir el tresor entre tots els habitants perquè els trols mai més puguen robar el cofre dels Trasgos.

Taller de robòtica

Paral·lelament, del 27 al 29 de desembre de 10h a 13h, els xiquets i xiquetes de Borriana amb una edat a partir de 12 anys podran participar en un taller de robòtica i videojocs. Es tracta de robòtica educativa amb activitats innovadores i, sobretot, molt divertides, dissenyades per a desenvolupar les competències i habilitats necessàries per a afrontar els reptes del segle XXI, que presenta la tecnologia d’una forma lúdica, en què l’aprenentatge es realitza a través del joc, i anima a ser futurs científics, enginyers i programadors.

Aquest taller té places limitades i està subjecte a una taxa. Les inscripcions es formalitzaran els dies 15, 16 i 17 de desembre de 9h a 14h a través de la web del Casal Jove.

L’agenda d’activitats de Nadal es completa amb la programació cultural específica i amb la programada des de l’àrea de Comerç amb animació pels carrers per al públic infantil i familiar. A més, es tancarà amb les activitats que s’estan preparant per a l’arribada dels Reis Mags d’Orient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari