Borriana rep 18.458 euros de la Generalitat per tindre aprovat el Pla Local de Prevenció d'Incendis

Borriana rep 18.458 euros de la Generalitat per tindre aprovat el Pla Local de Prevenció d'Incendis
29/05/2023 -

L’Ajuntament de Borriana rep dos subvencions directes de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica que sumen un total de 18.458,29 euros, gràcies a disposar d’un Pla Local de Prevenció d’Incendis (PLRPIF) aprovat.

Les dos resolucions publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) són relatives, d’una banda, a una subvenció directa de 6.000 euros per a l’elaboració d’un pla d’actuació municipal (PAM) d’emergències concret contra el risc d’incendis, sol·licitada pel consistori i emmarcada en el desenvolupament del Pla Local.

L’altra subvenció directa aprovada, que ascendeix a 12.458,29 euros, com a entitat beneficiària del Fons Estratègic Municipal de Prevenció d’Incendis i Gestió Forestal de la Comunitat Valenciana en 2023 en disposar del Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals, per a executar actuacions planificades i aprovades en el Pla Local.

Amb això es podran finançar actuacions previstes en el pla local de prevenció i, en concret, entre altres es preveu destinar-ne gran part al manteniment, adequació i reparació de 3 km de pistes forestals (camins) en l’àmbit del paratge natural municipal de l’Estany de la Vila o Clot de la Mare de Déu i els seus accessos.

L’objectiu del Fons és l’execució d’obres i inversions de prevenció d’incendis previstes en la planificació municipal amb la finalitat d’afavorir el manteniment i la protecció de les masses forestals, així com reforçar les eines dels ajuntaments per a portar endavant les respectives actuacions de prevenció.

La Generalitat farà efectiu el pagament del 50% de l’import assignat en les subvencions en concepte de pagament a la bestreta de les dos resolucions que han sigut publicades ja en el DOGV.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari