Borriana recorda aquest diumenge els 75 anys de la reconstrucció del seu campanar

arxiu

Borriana recorda aquest diumenge els 75 anys de la reconstrucció del seu campanar
09/11/2021 -

L’Ajuntament de Borriana clausura els actes de commemoració del 75 aniversari de la reconstrucció del seu campanar, aquest diumenge 14 de novembre, amb unes activitats que van ser suspeses fa un any a causa de la pandèmia i que ara recupera.

D’aquesta manera, el diumenge a les 18 hores al CMC la Mercè es posarà el punt final als actes en memòria de l’esdeveniment, amb la presentació del catàleg de l’exposició que es va instal·lar sobre la reconstrucció, una taula redona sobre els fets i, per a rematar, un concert.

En primer lloc està prevista la presentació del catàleg de l’exposició El Campanar: memòria d’una reconstrucció. 1942-1945, mostra que va ser instal·lada entre el 29 d’octubre de 2019 i el 10 de gener de 2021 a la Casa de la Cultura, i es lliurarà un exemplar del catàleg al públic assistent.
A continuació serà el torn de la taula redona sobre la història i reconstrucció del Templat, moderada per Vicent Perarnau, comissari de l’exposició, en la qual participaran l’arquitecte Ivan Cabrera, director de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València; José Manuel Melchor, arqueòleg municipal, i Josep Lluís Gil, especialista en història de l’art i inspector de Patrimoni Cultural de la Generalitat.

Després de la taula redona, i per a finalitzar la commemoració, se celebrarà el concert Viure sota campana a càrrec de Llorenç Barber i Monserrat Palacios, amb la col·laboració de l’alumnat de música del Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana i d’altres artistes i músics borrianencs.

L’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament i l’acte estarà adaptat a la normativa sanitària vigent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari