Borriana renova tres parcs infantils i un biosaludable

Borriana renova tres parcs infantils i un biosaludable
25/10/2019 -

L’Ajuntament ha reposat el mobiliari i els elements en tres parcs infantils per a solucionar els problemes de deterioració en les àrees infantils de Santa Berta, els Eres i Caravel·les, segons ha indicat el regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi.

Els treballs de renovació i millora han consistit en un “repàs general”, segons Aparisi, concretat en la substitució de les peces trencades, el repintado dels diferents elements en els casos necessaris, i l’ampliació del nombre de jocs, amb un inversió per part de l’Ajuntament de 24.200 euros.

Des de l’Ajuntament, ha afirmat el responsable municipal de Serveis Públics, s’està actuant per a tractar de mantindre en bon estat els parcs, zones de jocs i jardins i ha demanat un “major civisme per a evitar la deterioració que pateixen aquestes instal·lacions infantils”.

Aparisi ha indicat que també s’han substituït, dins del Pla 135 de la Diputació Provincial, els elements del parc biosaludable i l’infantil en la zona del vial del Port, just en el punt d’intersecció amb l’avinguda Europa.

En les dues zones perfectament dividides amb colors pintats en el sòl ja s’han instal·lat els nous elements perquè els més xicotets i xicotetes de Borriana puguen gaudir de diversos jocs infantils, i perquè la gent gran practique exercici físic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari