Borriana sol·licita a Europa el cobrament de projectes Feder de l'estratègia Edusi aprovats i executats per valor de més de 2,3 milions d'euros

L’import correspon a tres sol·licituds de projectes dels blocs d’eficiència energètica, mobilitat urbana i sostenible, desenvolupament d’administració electrònica i condicionament i dinamització d’espais culturals

Borriana sol·licita a Europa el cobrament de projectes Feder de l'estratègia Edusi aprovats i executats per valor de més de 2,3 milions d'euros
02/12/2020 -

L’Ajuntament de Borriana ha sol·licitat formalment al Ministeri de Política Territorial i Funció Pública que tramite el pagament davant la Comissió Europea relatiu a 2.330.690,52 euros corresponent als projectes aprovats i que s’estan executant amb les ajudes del Fons Europeu de Desenvolupament Regional a través del Programa Operatiu Pluriregional d’Espanya (Feder 2014-2020) per a Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (Edusi).

En concret, s’han presentat les despeses i les verificacions d’una part dels projectes europeus presentats a Borriana i que ja estan aprovats i amb el grau d’execució convingut de conformitat amb els objectius establits.

Projectes que s’engloben dins de 4 grans blocs d’actuació: Millora energètica en infraestructures i instal·lacions públiques, Actuacions per al foment de la mobilitat urbana sostenible, Incorporació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació per al desenvolupament de l’administració electrònica, i Condicionament d’espais culturals i dinamització de la xarxa de museus de la ciutat.

Del total de la despesa certificada fins ara i remès per a la seua justificació, que s’eleva a més de 2,3 milions d’euros, el consistori sol·licita que se li abone el 50% que li correspon, és a dir, un total d’1.165.345,29 euros.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha valorat positivament aquest avanç en el desenvolupament dels projectes de l’estratègia Edusi que, segons el seu parer, “constata que tot l’esforç que hem invertit en la seua està donant resultat”.

Maria Josep Safont ha assenyalat que, malgrat tindre molts dels projectes molt avançats, “en els pròxims mesos continuarem treballant en l’impuls i la licitació dels que encara queden pendents”.
Cal destacar que tots els projectes inclosos en l’estratègia Edusi estan cofinançats al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder)

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari