'Borriana Sona', un festival que vibrarà els dissabtes de juliol a la Torre de la Mar amb artistes com Fran Perea

Gran part dels grups locals que van participar en el ‘Borriana Sona. Festival Online’ en el confinament de 2020 es retrobaran ara a l’escenari

'Borriana Sona', un festival que vibrarà els dissabtes de juliol a la Torre de la Mar amb artistes com Fran Perea
28/06/2021 -

Un total de 13 grups seran els protagonistes de Borriana Sona, el primer festival de música que viurà l’esplanada de la Torre de la Mar les vesprades i nits de dissabte al juliol.

Fran Perea, Poncho K i Astola & Ratón encapçalen els cartells dels dissabtes 3, 10 i 17 de juliol, acompanyats per una àmplia representació del panorama musical borrianenc.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha explicat que “l’objectiu principal és dinamitzar la zona durant aquest estiu i fer costat als grups locals en la volta als escenaris després del llarg silenci que ha imposat la pandèmia”.

De manera que aquesta primera edició del Borriana Sona omplirà de música el paratge els dies 3, 10 i 17 de juliol en dos franges horàries, amb concerts a la vesprada, a partir de les 19.30 hores, excepte el dissabte 3, i a la nit, a les 23 hores.

La gènesi de l’esdeveniment es troba en el Borriana Sona. Festival Online, que va organitzar la regidoria de Cultura i que va amenitzar a través de les xarxes socials el confinament viscut en 2020 amb un concert digital el 25 d’abril en el qual van participar grups i músics locals.

El festival, com ha indicat Lluïsa Monferrer, “recupera un format que es va plantejar per a les festes de Sant Blai, al febrer, però que va haver d’ajornar-se fins ara per la situació epidemiològica”. Per això, la regidora ha volgut “agrair la col·laboració dels grups en l’organització d’aquest festival durant tots aquests mesos”.

Durant els dissabtes de juliol gran part d’aquells grups de Borriana tornaran a trobar-se, però en aquesta ocasió en viu i a l’escenari de la Torre de la Mar. A més, el colofó de cadascuna de les nits el posaran els caps de cartell, tots ells artistes reconeguts en l’àmbit estatal.

El primer dia del Sona, el 3 de juliol, actuaran Taranto, Trébede, i Astola i Ratón, conformant una nit musical dedicada a la rumba i al flamenc en totes les seues variants, des del flamenc base fins al rock flamenquitzat.

El dissabte 10 serà el torn per al rock i el punk, amb Patxi Ojana, Fauna VIP Band, Black London, PUK 2 i Poncho K, i el 17 de juliol pujarà a l’escenari el pop de Tatiana Javaloyes, F&F, Andrea Alcalà, Ángel Cerezuela i Fran Perea.

Les entrades són gratuïtes i només serà necessari inscriure’s a través de la pàgina web que habilitarà l’Ajuntament per a controlar l’aforament del recinte, aproximadament 400 persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari