Borriana se submergeix en un nou desafiament esportiu amb la Milla Europea 2022

Borriana se submergeix en un nou desafiament esportiu amb la Milla Europea 2022
28/05/2022 -

L’Ajuntament de Borriana se submergirà un any més en l’European Mille de la mà del Servei Municipal d’Esports, SME. Enguany, des del dilluns 30 de maig fins al 5 de juny, es durà a terme el repte que promou un estil de vida actiu i saludable, amb l’oferta de diverses opcions de pràctica esportiva a tot el conjunt de la població. Des d’activitats escolars fins a milles populars, milles nàutiques, trimilles o, també, milles competitives.

Es tracta de la segona edició d’aquest esdeveniment esportiu dedicat a brindar oportunitats locals a les persones perquè siguen físicament actives. Per això, des de l’Ajuntament de Borriana es convida i anima tota la població perquè el dissabte 4 de juny, o durant la setmana, siguen actius amb activitats populars, de competició, i nàutiques.

Segons ha explicat l’SME, per a participar es pot triar la modalitat que més s’adapte a cada persona dins d’un ampli ventall de possibilitats, amb la realització d’activitats competitives o fent una activitat popular (rutes, trimilla i nàutiques), la inscripció és totalment gratuïta i telemàtica en el web . Totes les persones que s’inscriguen i participen rebran un detall i un diploma, a més d’entrar en el sorteig de regals.

“És el moment de començar a recuperar l’activitat física que durant tant de temps ens va impedir la covid-19. Amb aquesta iniciativa, des de l’SME es pretén promoure un estil de vida més saludable i actiu, ara més que mai, emmarcada en l’esdeveniment europeu liderat per International Sport and Culture Association (lISCA), per a realitzar un esdeveniment que siga accessible al major nombre de persones possible.

Activitats escolars durant la setmana amb diferents recorreguts, activitats competitives per a adults, milles populars situades en els llocs més transitats per a fer els recorreguts caminant, patinant, corrent o pedalant en 6 rutes: carril de ciclovianants al Port, avinguda Mediterrània, ronda CV-18 (camí d’Onda direcció Nules), ronda CV-18 (camí d’Onda direcció Almassora) Clot de la Mare de Déu, i carril de ciclovianants al Grau. Totes les rutes han estat ja marcades per a tot l’any per a afavorir que tota la població cada vegada siga més activa.

La modalitat Trimilla permet realitzar una milla, és a dir 1.609 metres, en les instal·lacions de la Piscina Municipal i es pot fer nadant en la piscina, corrent en la cinta, pedalant en la bici estàtica o remant en el remoergòmetre, i fins i tot fent una combinació de totes les opcions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari