Els brots alerten diversos municipis de Castelló amb fins a 34 positius en un dia

Borriana ha registrat tres brots en l’última jornada i Sanitat ha notificat 95 contagis en els últims 14 dies

Els brots alerten diversos municipis de Castelló amb fins a 34 positius en un dia

La incidència de la pandèmia puja lleugerament en la Comunitat Valenciana fins als 40 casos per 100.000 habitants, però alerten especialment els últims brots detectats. Segons l’actualització d’ahir de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, en l’última jornada els equips de rastreig van detectar 15 brots, dels quals 7 s’han produït en diversos municipis de Castelló i amb gran magnitud.

Preocupa especialment la situació de Borriana, en la qual es van detectar ahir tres nous brots: dos d’àmbit educatiu amb 14 i 6 casos positius i un social amb altres 14 positius. En total, s’han contagiat 34 persones tan sols en brots.

No obstant això, en els últims 14 dies aquesta xifra ha crescut fins a registrar-se 95 contagis. Segons fonts municipals consultades per altres mitjans, pel que sembla gran part dels nous casos s’han produït entre persones que acudeixen habitualment a la mesquita i a l’església evangèlica de la localitat, per la qual cosa els col·lectius han decidit tancar les instal·lacions per a evitar més contagis.

D’aquesta manera, la incidència acumulada en les últimes dues setmanes a Borriana és de 273,91 casos positius, segons la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Així mateix, ahir es van registrar més brots en altres municipis, dos d’ells més menuts, com és el cas de Vinaròs, amb cinc positius; o el de Moncofa, amb 3. Nules i Benicàssim, no obstant això, van registrar 10 positius cadascun. Tots ells són d’origen social.

Aquesta vesprada s’espera conéixer més informació sobre la pandèmia de la COVID-19 en la Comunitat Valenciana amb la nova actualització de dades de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari