Burger King obri hui el seu primer restaurant a Borriana

La marca ja ha invertit prop de 130 milions d’euros en la Comunitat Valenciana, des de la seua arribada en 1981

Burger King obri hui el seu primer restaurant a Borriana
20/04/2023 -

La coneguda cadena de menjar ràpid Burger King ha estrenat hui la seua primera obertura a Borriana creant 30 nous llocs de treball, aconseguint així prop de 300 treballadors a la província de Castelló i 3.200 en la comunitat autònoma. Es consolida així com una de les principals marques ocupadores del país, amb més de 30.000 empleats en tota Espanya.

La companyia ha invertit més d’un milió d’euros en l’obertura d’aquest nou restaurant, superant els 10 milions d’euros a la província de Castelló i prop de 130 milions d’euros en la comunitat autònoma des de la seua arribada en 1981. El nou establiment, situat en Avinguda la Marina, núm. 12, 12530, a Borriana, Castelló, compta amb 350m2 i ofereix serveis com el tradicional PlayKing, sistema de refill de begudes, Take Away, AutoKing, Home Delivery, Quioscos i Wifi. Amb aquesta nova obertura, Burger King España compta ara amb nou restaurants a Castelló.

“Estem molt contents amb l’obertura d’aquest nou restaurant a Borriana, ja que es tracta d’una oportunitat per a fomentar el desenvolupament de l’ocupació local. Amb una inversió superior al milió d’euros, inaugurem aquest nou Burger King, amb el qual volem portar el característic sabor a la graella de les nostres hamburgueses a tots els racons del panorama nacional on es troben els nostres clients”, ha comentat Jorge Carvalho, director general de Burger King España.

A més, el nou establiment, amb format Free Standing, incorpora nous sistemes, dissenys i materials sostenibles, la qual cosa demostra la preocupació de Burger King España pel medi ambient i el seu compromís amb un model de desenvolupament sostenible. La cadena de restauració ha instal·lat plaques solars en prop de 250 restaurants en tot el país i té previst afegir més punts de venda a la Comunitat Valenciana. Aquest format permet concentrar els diferents canals de venda disposant de major espai i accessibilitat per als clients.

El restaurant compta amb imatge Royal de Burger King España, una decoración que destaca per l’ús del roure blanc amb matisos suaus que permeten emmarcar el conegut lema de la cadena HOME OF THE WHOPPER, creant així un entorn confortable i agradable. La combinació de ciment i rajola negra, juntament amb les instal·lacions vistes i la il·luminació, emmarca un estil idoni per a la retolació i els mobles de disseny vibrant i colors vius de la sala.

D’aquesta manera, el restaurant es converteix en un espai únic amb una varietat de seients perquè els clients trien on gaudir de les icòniques hamburgueses a la seua manera, seguint el lema dels orígens de la marca “Have It Your Way”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari