Borriana activarà la venda d'entrades de la programació cultural amb l'actualització de les mesures sanitàries

Borriana activarà la venda d'entrades de la programació cultural amb l'actualització de les mesures sanitàries
16/09/2021 -

L’Ajuntament de Borriana iniciarà el procediment de venda d’entrades de la programació cultural de l’últim quadrimestre de 2021 després de la pròxima actualització de les mesures sanitàries de la Generalitat.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que “les mesures sanitàries estaran en vigor fins al 27 de setembre, per la qual cosa esperarem fins a la possible revisió de les mesures per a planificar millor els espais en funció dels aforaments que s’establisquen”.

Per la qual cosa, Granel ha indicat que “encara que el quadrimestre cultural ja està programat, l’inici de la venda de les entrades es farà atenent a les instruccions de la pròxima normativa que s’establisca en funció de la situació epidemiològica que hi haja a finals de mes, per a evitar que els nostres aforaments queden caducs”.

L’Ajuntament informarà al voltant de finals de setembre o els primers dies d’octubre les dates i formes d’adquisició de les entrades, cosa que s’anunciarà pels canals habituals per les xarxes socials, premsa o whatsapp.

La programació de l’últim quadrimestre de l’any concentrarà més de 40 espectacles de música, art, teatre i dansa, amb artistes de referència de tots els àmbits, com Lolita Flores i Luis Mottola amb l’obra de teatre Llévame hasta el cielo o Minerva Moliner amb Visca l’amor.

Uns altres plats forts de la programació seran el concert del Ballet de Moscou amb el Llac dels cignes o el Rèquiem de Mozart de l’Orfeó Universitari de València. A més, en dansa, la bailaora Macarena Ramírez arribarà al Payà, i l’exposició de Playmobil Universal tornarà a Borriana.
Tots els espectacles i activitats de la programació de Cultura estaran adaptats a la normativa sanitària vigent en el moment en què es realitze cadascun d’ells.

Per a obtenir més informació es pot contactar amb l’Oficina d’Activitats Culturals a través del telèfon 964839317, del número de Whatsapp 691674083, del correu cultura@burriana.es o de la web www.burriana.es/servicios-municipales/cultura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari