Borriana anima al consum local en Halloween amb ambientació als carrers, el concurs d'aparadors i caixes de llepolies

Els premis del concurs d’aparadors han sigut per a Floristeria Pètals i Lámparas Torres en la categoria d’aparador gran, i per a Yolanda Devís Estilistes i Peluquería Espe en aparador xicotet

Borriana anima al consum local en Halloween amb ambientació als carrers, el concurs d'aparadors i caixes de llepolies
30/10/2020 -

Durant el pròxim cap de setmana l’Ajuntament de Borriana animarà al consum del comerç local a través de l’ambientació als carrers, el concurs d’aparadors i el repartiment al voltant de 450 caixes de llepolies als comerços del municipi perquè puguen oferir dolços en el ‘truc o tracte?’.

Amb aquestes iniciatives, ha explicat la regidora de Comerç, Sara Molina, l’Ajuntament continua col·laborant en la dinamització del comerç local i pretén estimular les vendes, i d’aquesta forma “poder augmentar la demanda dels consumidors durant el pròxim cap de setmana”.

Així, ha assegurat, “continuem duent a terme iniciatives amb l’objectiu de dinamitzar el comerç coordinant-lo amb celebracions tradicionals de la ciutat, conjuntament amb la Federació de Comerç de Borriana”.

Així, a més del repartiment dels dolços, avui divendres 30 i demà dissabte 31, els carrers de Borriana comptaran, de 17.30h a 20.30h, amb un espectacle d’animació “terrorífic” itinerant, a càrrec d’actors de l’empresa local Monitors, contractat pel consistori. Les activitats es desenvoluparan, segons ha precisat Sara Molina, tot tenint en compte i respectant les mesures sanitàries en vigor.

Cal recordar, a més, que la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Borriana va convocar el concurs d’aparadors ‘Halloween 2020’ amb premis en metàl·lic, per a promoure i incentivar l’aparadorisme en els comerços de la ciutat amb la finalitat de fer més atractiva l’oferta de béns i serveis dels comerços locals.

Els guanyadors del concurs han sigut, el primer premi, Floristeria Pètals i, el segon, Lámparas Torres en la categoria d’aparador gran, mentre que en la categoria d’aparador xicotet els premis han sigut, el primer, per a Yolanda Devís Estilistes i, el segon, per a Peluqueria Espe.

Cal recordar que el Consistori va establir dos modalitats en el concurs: aparador gran i aparador menut, cadascuna amb 2 premis, un primer premi de 250 euros i el segon de 125 euros. El criteri principal que s’ha tingut en compte per a atorgar els premis ha sigut el de la innovació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari