Borriana confirma un brot amb 4 positius en la plantilla de la Policia Local

Borriana confirma un brot amb 4 positius en la plantilla de la Policia Local
14/08/2020 -

La Policia Local de Borriana corrobora un brot de coronavirus amb 4 persones confirmades que han donat positiu en les proves de la Covid-19. El contagi es va iniciar en una reunió social fora del municipi en què va estar present un agent, que només conéixer que una de les persones assistents havia resultat positiva, ho va comunicar i encara que era asimptomàtic, de manera preventiva va ser apartat del servei.

Després de confirmar el positiu, com a mesura preventiva, des de la Policia Local es van confinar i es van realitzar les proves als altres 6 companys de la plantilla que tenien contacte directe, tots ells asimptomàtics. Com a resultat, tres d’ells més han donat positiu i els altres tres, negatius.

L’Ajuntament ha donat a conéixer la situació a Salut Publica i al departament d’Interior de la Generalitat, i s’ha iniciat el procediment per a realitzar les proves a tota la plantilla.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha volgut fer una crida a la “tranquil·litat i a la prudència”, i ha reafirmat que la seguretat en la ciutat “està garantida” perquè els serveis no es veuran afectats. Al mateix temps, encara que admet una certa preocupació pel brot, confia en les accions preventives i sanitàries que s’han dut a terme per a “contenir el virus, protegint la salut tant dels veïns i veïnes com del personal del servei de la Policia Local”.

L’alcaldessa ha confirmat, així mateix, que la Policia Local de Borriana aplica “escrupolosament” totes les mesures de prevenció dictades per les autoritats sanitàries, i ha establit les mesures extraordinàries per a minimitzar al màxim les situacions de risc, evitar contagis i mantindre el servei en les millors condicions possibles.

Així, tota la plantilla d’agents compta amb equipament complet de prevenció: mascareta, guants, gel i líquid desinfectant, i ulleres de protecció. A més, s’han pres mesures organitzatives extraordinàries oportunes per al personal, en zones de descans, en els canvis de torn, en la desinfecció d’instal·lacions, entre d’altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari