Borriana construirà un pont en el Clot en 2021 per a connectar els dos costats del llit

En cada situació de fortes pluges aquesta zona queda inundada

Borriana construirà un pont en el Clot en 2021 per a connectar els dos costats del llit
09/11/2020 -

Amb cada temporal com el que va tindre lloc la setmana passada, la passarel·la del Clot de la Mare de Déu de Borriana desapareix sota les aigües amb la crescuda del riu Anna, provocant l’aïllament dels veïns de les Terrasses.

Aquesta situació està prevista que es resolga prompte, ja que l’Ajuntament de Borriana ja ha rebut quasi totes les autoritzacions per a executar un pont fix que substituïsca la precària infraestructura actual que consisteix en una passarel·la de terra compactada.

El pressupost estimat és de 330.000 euros i acabarà amb el problema d’inundacions en la passarel·la. Aquesta acció complaurà una demanda històrica per part dels veïns de les Terrasses.

El pont serà de metall, se situarà a uns sis metres de distància del poble i en ell podran circular vehicles. A més, incorporarà col·lectors per a facilitar l’eixida de l’aigua cap a la mar.
Està previst que el projecte definitiu es presente als veïns en les pròximes setmanes i que es puga començar a construir en 2021.

El regidor de Zona Marítima, Vicent Aparisi, admet que amb aquesta proposta “es posarà fi a un conflicte que els veïns porten anys patint” i encara que es tracta d’una inversió ajustada d’incorporar en els pressupostos de 2021, no es descarta buscar-la “a través de subvencions o amb romanents per a dur a terme aquest projecte al llarg de l’any que ve”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari